Un cetăţean ungar a fost testat pozitiv pentru coronavirus în Japonia

Un cetăţean ungar a fost testat pozitiv pentru coronavirus în Japonia

Un cetăţean ungar a fost testat pozitiv pentru coronavirus în Japonia, a anunţat luni un oficial guvernamental de la Budapesta, citat de MTI.

Pacientul ungur este unul dintre membrii de echipaj ai navei de croazieră izolate în largul coastelor nipone din cauza epidemiei cu noul virus, a precizat secretarul de stat ungar pentru comunicare şi reprezentare internaţională Tamas Menczer, citând autorităţile japoneze.

Nava Diamond Princess s-a aflat în carantină între 5 şi 19 februarie, iar din 22 februarie majoritatea pasagerilor aflaţi la bord au putut părăsi vasul, dar cea mai mare parte a echipajului a rămas pe vas. Din echipaj fac parte doi muzicieni şi un ospătar unguri, a menţionat Menczer.

Ungurul infectat cu noul virus a fost izolat şi urmează să fie transportat la un spital sau la o facilitate de monitorizare în următoarele 2-3 zile, a mai spus Menczer, adăugând că acesta se simte bine.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”