Un club de noapte oferă reduceri de 50% bărbaților care își aduc și soția și amanta de Ziua Îndrăgostiților

Un club de noapte oferă reduceri de 50% bărbaților care își aduc și soția și amanta de Ziua Îndrăgostiților

O campanie promoțională a unui club din Singapore pentru Ziua Îndrăgostiților a făcut furori în orașul-stat. Clubul oferă 50% reducere pentru bărbații care își aduc cu ei atât soția, cât și amanta, potrivit insider.com .

Club Rich Singapore. FOTO Facebook Club Rich Singapore

„De Ziua Îndrăgostiților, Club Rich organizează o promoție NEBUNĂ cu 50% din totalul notei de plată!”, a anunțat Club Rich Singapore, pe Facebook, în data de 5 februarie.

Condiția pusă bărbaților care vor să de „bucure” de promoție este să aducă cu ei soția și o „xiao san” (amantă, în chineză).

Nu este clar cum este verificat statutul de relație al unui client.

„Trebuie să aducem certificatul de căsătorie pentru a demonstra că partenera este soție?”, a întrebat un utilizator de pe Facebook.

Ce curiozități mai au clienții

Altcineva a întrebat, pe Instagram, dacă ar beneficia de promoție în cazul în care ar veni cu „fosta soție + actuala soție”.

Alții au vrut să știe dacă aducerea mai multor iubite ar da dreptul la o reducere mai mare.

Club Rich Singapore are și alte promoții de Ziua îndrăgostiților : „cocktailuri gratuite” pentru doamnele singure.

Club Rich Singapore are și un nume chinezesc, Fu Er Dai, tradus ca „a doua generație bogată”, un termen utilizat frecvent pentru copiii din familiile chineze bogate. Club Rich este situat pe Middle Road, în zona Bugis din Singapore, aproape de principalul cartier de petreceri al orașului, Clarke Quay.

Potrivit paginii de Facebook a clubului, care are un impresionant ring de dans, mai mulți DJ din Asia întrețin aici atmosfera, prin rotație.

În februarie, în cadrul promoției happy hour a clubului, o sticlă de Martell VSOP și două turnuri de bere Heineken costă 308 dolari singaporezi, adică 232 de dolari.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...