Un complice în atacurile de la 11 septembrie, eliberat din închisoare din Germania pentru a fi deportat în Maroc

Un complice în atacurile de la 11 septembrie, eliberat din închisoare din Germania pentru a fi deportat în Maroc

Un bărbat care a executat o sentinţă de 15 ani de închisoare în Germania pentru implicare în atacurile teroriste din 11 septembrie 2001 din Statele Unite a fost eliberat din închisoare luni pentru a fi deportat în Maroc, relatează dpa.

Mounir el Motassadeq, în vârstă de 44 de ani, a fost dus cu un elicopter de la o închisoare din Hamburg pe aeroportul oraşului din nordul Germaniei, de unde va fi transportat în Maroc.

El Motassadeq a fost condamnat în 2006 pentru apartenenţă la o organizaţie teroristă şi ajutor acordat unui număr de trei terorişti care au făcut parte din aşa-numita celulă din Hamburg, care a jucat un rol-cheie în atacurile din 11 septembrie 2001.

El ar fi trebuit iniţial să fie eliberat în noiembrie, însă o purtătoare de cuvânt a Ministerului de Interne german a declarat în urmă cu câteva săptămâni că va fi eliberat mai devreme pentru a putea fi deportat în Maroc.AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Urmează „îngroparea” definitivă a lui Băsescu?

2 VIDEO Priviți, primele imagini cu „dihăniile” americane HIMARS în acțiune în Ucraina!

3 Nu, nu este un desen de bășcălie! Armata belarusă desfășoară în zonele de frontieră tancuri false din lemn!

4 Cum a eliminat o capră din Ucraina 40 de soldați ruși

5 ULTIMA ORĂ Disensiuni la vârful Ucrainei? / Zelenski vrea să-l demită pe șeful serviciului de spionaj, Ivan Bakanov, cu care este prieten din copilărie