Un complice în atacurile de la 11 septembrie, eliberat din închisoare din Germania pentru a fi deportat în Maroc

Un complice în atacurile de la 11 septembrie, eliberat din închisoare din Germania pentru a fi deportat în Maroc

Un bărbat care a executat o sentinţă de 15 ani de închisoare în Germania pentru implicare în atacurile teroriste din 11 septembrie 2001 din Statele Unite a fost eliberat din închisoare luni pentru a fi deportat în Maroc, relatează dpa.

Mounir el Motassadeq, în vârstă de 44 de ani, a fost dus cu un elicopter de la o închisoare din Hamburg pe aeroportul oraşului din nordul Germaniei, de unde va fi transportat în Maroc.

El Motassadeq a fost condamnat în 2006 pentru apartenenţă la o organizaţie teroristă şi ajutor acordat unui număr de trei terorişti care au făcut parte din aşa-numita celulă din Hamburg, care a jucat un rol-cheie în atacurile din 11 septembrie 2001.

El ar fi trebuit iniţial să fie eliberat în noiembrie, însă o purtătoare de cuvânt a Ministerului de Interne german a declarat în urmă cu câteva săptămâni că va fi eliberat mai devreme pentru a putea fi deportat în Maroc.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...