Un copil de 3 ani din Germania a strivit un bărbat sub maşină după ce a eliberat frâna de mână

Un copil de 3 ani din Germania a strivit un bărbat sub maşină după ce a eliberat frâna de mână

Poliţia din Germania a spus că în maşină se aflau doi fraţi de 3 şi respectiv 6 ani, care erau prinşi în centuri pe scaunele speciale amplasate pe bancheta din spate a vehiculului ce aparţine tatălui lor, în vârstă de 45 de ani.

La un moment dat tatăl a parcat maşina şi a ieşit să vorbească cu alţi doi bărbaţi, printre care şi victima în vârstă de 50 de ani. Cei doi copii şi-au desfăcut centurile, iar copilul de 6 ani a coborât din maşină , în timp ce copilul de 3 ani a trecut pe scaunul şoferului, de unde ar fi eliberat frâna de mână.

Bărbaţii au încercat să oprească vehiculul care se pusese în mişcare, iar unul dintre ei a fost prins sub roţile din spate ale maşinii, în circumstanţe încă neclare.

Pompierii au intervenit ridicând vehiculul cu ajutorul unor perne de aer pentru a-l elibera pe bărbatul blocat. După mai multe încercări de resuscitare, acesta a fost declarat mort.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Încep să apară dezvăluirile „hard” despre „fratele” Tate în presa tabloidă britanică

2 Pesedistul Bădălău despre șefa CNI: Fă, mânca-mi-ai …(cuvânt obscen)…dacă nu te calc în picioare, dacă nu îmi dai sala de sport.”

3 Cea mai tare imagine cu noul președinte al Cehiei!

4 Amantlâc cu iz de telenovelă / Oana Zăvoranu a chemat Poliția acasă, după ce a descoperit ce face Ashraf

5 Foarte interesant!