Un cuplu american a câştigat la loterie de trei ori într-o lună. Suma totală încasată depăşeşte 2 milioane de dolari

Un cuplu american a câştigat la loterie de trei ori într-o lună. Suma totală încasată depăşeşte 2 milioane de dolari

Un cuplu din statul american Virginia a câştigat la loterie de trei ori într-o lună, suma totală obţinută în luna martie fiind de 2.050.000 de dolari.

Un cuplu american a câştigat la loterie de trei ori într-o lună. Suma totală încasată depăşeşte 2 milioane de dolari (Imagine: Daily Mail)

Soţii Calvin şi Zatera Spencer au câştigat marele premiu de 1 milion de dolari la loteria Powerball la începutul acestei luni. În ziua următoare, ei au câştigat din nou un premiu de 1 milion de dolari cu un bilet de loterie, informează dailymail.co.uk .

Două săptămâni mai târziu, pe 26 martie, soţii Spencer au câştigat 50.000 de dolari la loteria "Pick 4".

Această serie norocoasă uluitoare a început pentru soţii Spencer, care locuiesc în Portsmouth, pe 12 martie, când au câştigat premiul de 1 milion de dolari după ce au ghicit primele cinci numere de la extragerea din acea seară a loteriei Powerball, potrivit Daily Press. Şansele de a câştiga premiul de 1 milion de dolari la jocul Powerball sunt de 1 la 5 milioane. Dacă ar fi ghicit şi cea de-a şasea bilă norocoasă, soţii Spencer ar fi câştigat în acea seară 60 milioane de dolari.

În ziua următoare, Calvin Spencer a intrat într-o mică băcănie de unde a cumpărat un loz în plic - şi a câştigat încă 1 milion de dolari. Cumpărând acel bilet norocos la loteria 100 Million Cash Extravaganza, Calvin Spencer avea o şansă de câştig de 1 la 1 milion, potrivit Loteriei din statul Virginia.

Soţii Spencer spun că vor continua să joace la loterie. "Încă nu am terminat, vom juca în continuare", au spus ei.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

2 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

3 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

4 VIDEO Ce a căutat Piedone la Istanbul?

5 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”