Un cuplu britanic a câștigat 184 de milioane de lire sterline la loteria EuroMillions

Un cuplu britanic a câștigat 184 de milioane de lire sterline la loteria EuroMillions

Joe și Jess Thwaite din Gloucester sunt câștigătorii celui mai mare premiu al loteriei din Marea Britanie: 184 milioane de lire, anunță Manchester Evening News.

Cei doi, în vârstă de 49 și 44 de ani, sunt căsătoriți de 11 ani și au doi copii în școala primară, în timp ce Joe are, de asemenea, doi copii mai mari dintr-o relație anterioară.

Cei doi au doborât recordul pentru cea mai mare sumă câștigată la un joc de loterie din Marea Britanie, cu peste 14 milioane de lire sterline, și de atunci sărbătoresc în fiecare zi. Și-au cumpărat biletul EuroMillions Lucky Dip de pe aplicația Loteriei Naționale și au primit un e-mail în dimineața următoare pentru a-i anunța de câștig.

Joi participă la o conferință de presă la hotelul Ellenborough Park din Cheltenham, pentru a dezvălui totul despre incredibilul lor câștig.

Jess lucrează ca manager la un salon de coafură, pe care îl conduce împreună cu sora ei.

„Câștigul ne oferă timp să visăm, ceea ce nu am mai avut până acum. Am avut o săptămână să ne gândim la asta și acum avem timp să împărtășim o mulțime de experiențe și să mergem în aventuri cu familia și prietenii noștri”, a spus ea la prima apariție publică.

„Tatăl meu a jucat toată viața la Loteria Națională și a visat în mod constant să câștige”, a adăugat ea. „El ne întreba mereu ce vom face când vom câștiga, cum vom cheltui banii, pe cine vom recompensa. Era o conversație obișnuită și am impresia că ne pregătea pentru asta. În mod normal, cumpăr bilete atunci când este o sumă bună”, a declarat Joe pentru PA.

Andy Carter de la Camelot, consilier senior pentru câștigători la Loteria Națională, a declarat că câștigul de săptămâna trecută din Marea Britanie a fost „o veste absolut incredibilă”.

„S-a făcut istorie”, a spus el. „Acum ne concentrăm pe sprijinirea deținătorului biletului pe parcursul procesului și pe sprijinirea acestuia pentru a începe să se bucure de câștigul lor, un adevărat record”

Joe și Jess au câștigat suma uriașă după ce au nimerit toate cele șapte numere de la EuroMillions. Numerele au fost: 3, 25, 27, 28 și 29 – plus numerele 4 și 9 de la Lucky Star. Câștigurile lor exacte au fost de 184.262.899,10 lire sterline.

Dezvăluirea câștigătorilor vine la o zi după ce Camelot, compania care organizează Loteria Națională, a confirmat că cei doi soți au decis să facă public câștigul lor. Cu noua lor avere de 184 de milioane de lire sterline, cuplul este acum mai bogat decât Ozzy Osbourne de la Black Sabbath și soția sa, Sharon, manager muzical, care au împreună 150 de milioane de lire sterline, și cântăreața Adele, a cărei avere este estimată la 130 de milioane de lire sterline.

Precedentul record pentru un câștig la loto în Marea Britanie a fost de 170 de milioane de lire sterline, câștigat de un singur posesor de bilet, în octombrie 2019.

Sursa foto: Manchester Evening News


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Nunta odraslei interlopului Nuțu Cămătaru, „udată” cu grămezi de bani de Cosmin Olăroiu și Codin Maticiuc

2 „Cresc frustrările printre soldații ruși” / Interceptări ale serviciilor de informații poloneze

3 Au scos de la naftalină vechile rachete sovietice! / Semne evidente că Rusia gâfâie pe frontul din Ucraina

4 Dmitri Medvedev ar fi încercat să se sinucidă? Presa din Ucraina susține că s-ar fi găsit și mai multe bilețele de adio

5 Pe unde își țin banii miliardarii României / Detaliile inedite din dosarul furtului din casa „regelui pavelelor”