Un cuplu din Florida s-a prezentat să își ridice partea din jackpot-ul secolului

Un cuplu din Florida a anunțat miercuri că a jucat combinația câștigătoare a jackpot-ului secolului în Statele Unite, însușindu-și o treime din recordul istoric de 1,58 de miliarde de dolari, sumă atribuită în luna ianuarie, relatează joi AFP.

David Kaltschmidt, 55 de ani, și soția lui, Maureen Smith, 70 de ani, s-au prezentat să își ridice câștigul la un birou al loteriei din Tallahassee (Florida): 328 de milioane de dolari înainte de impozite, pe care îi vor încasa într-o singură tranșă. Dacă ar fi optat pentru soluția plății în tranșe anuale timp de trei decenii, suma totală ar fi fost de circa 528 de milioane de dolari.

Departe de scenele de euforie care se văd adesea la astfel de acordări de premii, cei doi câștigători au vorbit despre îngrijorările și insomniile pe care le-au suferit de la anunțarea numerelor câștigătoare la Powerball. "Am avut mari probleme cu somnul și am slăbit 4,5 kilograme", a spus David Kaltschmidt.

Faptul că a devenit de pe o zi pe alta milionară o îngrijorează și pe Maureen Smith: "Mi-e teamă să nu fiu mai puțin amabilă fiindcă sunt îngrijorată", a afirmat ea în fața ziariștilor prezenți la biroul loto din orașul menționat. "Nu știm deocamdată ce să facem cu banii, ne vom gândi", a adăugat ea, precizând doar că vor să își ajute familia și apropiații.

Cei doi au cumpărat biletul câștigător dintr-un supermarket din orașul lor, Melbourne, Florida. Numerele au fost alese de Maureen Smith, care mărturisește că nu este o jucătoare asiduă. Ei își vor primi banii în două zile, a informat avocatul lor.

Celelalte două bilete câștigătoare s-au vândut în statul Tennessee (sud), unde o altă pereche a câștigat aceeași parte din suma totală pusă în joc, și în California. Deținătorul ultimului bilet, care a câștigat și el 500 de milioane de dolari, nu este cunoscut deocamdată.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a apărut coronavirusul în Italia / Un cuplu de turiști chinezi veniți din Wuhan, principalii suspecți

2 Incident sexual mortal la Iaşi. O femeie a murit în chinuri groaznice după ce un vecin i-a introdus un tub met…

3 Hai cu pușcăria! / Codrin Ștefănescu, citat vineri, ca suspect, la DIICOT!

4 PSD, adevăratul virus care-a lovit România! Teodorovici propune suspendarea președintelui Iohannis, ales recen…

5 PSD e Mafia! / Un nou dosar de corupție zguduie PSD! Mai mulți lideri, citați vineri, ca suspecți, la DIICOT!

recomandări

Te ia DNA: MIRICA CRISTIAN

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Trailerul de la noul film Războiul Stelelor s-a lansat și e aici