Un diplomat nord-coreean din Malaezia este suspect în cazul uciderii lui Kim Jong Nam

Un diplomat nord-coreean din Malaezia este suspect în cazul uciderii lui Kim Jong Nam

Poliția malaeziană a anunțat miercuri că un diplomat din cadrul ambasadei nord-coreene în Malaezia este suspect în cazul uciderii lui Kim Jong Nam, transmite Reuters.

Șeful poliției, Khalid Abu Bakar, a afirmat că un secretar doi al ambasadei și un oficial al liniei aeriene nord-coreene sunt ultimii adăugați pe lista celor suspecți de implicare în uciderea lui Kim pe aeroportul din Kuala Lumpur, săptămâna trecută. Fratele liderului de la Phenian, Kim Jong Un, se pregătea de îmbarcare într-un avion, cu destinația Macao.

Potrivit lui Khalid, diplomatul și celălalt suspect se află încă în Malaezia și au fost chemați să dea declarații. Alți patru suspecți au fugit din țară pe 13 februarie, ziua atactului, iatr poliția malaeziană este "ferm convinsă" că au ajuns la Phenian.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți, muci l-a făcut! O dronă kamikaze Switchblade americană lovește un tanc rusesc cu militari pe el

2 „Am fost supusă abuzului sexual în țara mea. România m-a tratat ca un gunoi. Am ales să plec”

3 VIDEO Șefa Russia Today: Cine studiază în Occident merge direct în iad / Dacă Rusia nu câștigă războiul se va termina rău pentru toată omenirea

4 Sunt „carne de tun”? / Soldații din „republicile populare” protestează contra comandanților ruși

5 Dovada măcelului din Ucraina / Ultimul a fost produs în 1961! / Da, Rusia chiar a scos de la „naftalină” depășitele tancuri sovietice T-62