Un fazan care seamănă cu Donald Trump face furori în China

Un fazan care seamănă cu Donald Trump face furori în China

O pasăre cu un penaj auriu fascinează lumea prin asemănarea cu Donald Trump, președintele ales al Statelor Unite. Se pare, însă, că punctele pe care cei doi le au în comun nu se limitează la înfățișare, pasărea având o atitudine țanțoșă și dornică de epatare, potrivit CNN.

Fazanul cu ciuf auriu de la Hangzhou Safari Park a devenit celebru datorită înfățișării sale care aduce surprinzător de mult cu republicanul Trump. Numele său este "Little Red" (Micuțul Roșcat), iar îngrijitorul său susține că este ''mai colorat decât ceilalți fazani pentru că este foarte sănătos''.

Acesta a mai spus că înaintea victoriei lui Trump fazanul nu era în centrul atenției, însă recent lucrurile s-au schimbat. ''Nu am observat asemănarea în trecut pentru că nu am dat atenție în mod special frizurii fazanului'', a spus cel numit Gao, conform The Daily Mail.

''Dar după ce Trump a fost ales președinte al Americii am început să văd mai multe poze cu el și cred că seamănă puțin cu el'', a completat îngrijitorul care a adăugat că speră ca la Hangzhou Safari Park să vină acum mai mulți turiști.

Asemănarea dintre pasărea cu ciuf galben, în vârstă de cinci ani, și Trump a fost observată de un jurnalist local care i-a făcut o fotografie ce a devenit virală pe rețelele de socializare din China, menționează și The Washington Post.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante