Un fost colonel KGB: Șoigu și Gherasimov ar putea colabora cu CIA pentru a-l elimina pe Putin

Un fost colonel KGB: Șoigu și Gherasimov ar putea colabora cu CIA pentru a-l elimina pe Putin

Opozantul rus și colonelul FSB în retragere Ghennadi Gudkov crede că Vladimir Putin ar putea deveni o victimă a propriilor săi subordonați: ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, și comandantul-șef al forțelor armate ruse, Valeri Gherasimov, potrivit Unian .

„Putin poate fi nebun în evaluarea politicii externe, dar simte foarte bine amenințarea la adresa propriei vieți. Vă amintiți că, înainte de începerea războiului, și-a schimbat complet personalul de securitate și de sprijin? El are sentimentul că pericolul este aproape. Înfrângerea în război înseamnă moarte pentru el. Pentru Putin, cel mai mare pericol este propriul său mediu. El nu se teme de NATO, totul este o vrajă pentru un popor lipsit de gândire critică. Nu îi este frică de popor, pentru că are un milion de forțe de securitate care îl protejează. De cine trebuie să se teamă? Doar de asociații săi", a declarat Gudkov.

Fost deputat al Dumei de Stat a adăugat că Putin își rotește în mod constant gărzile de corp pentru ca acestea să nu comită un act de trădare.

„Să spunem că Șoigu și Gerasimov decid că Putin face mai mult rău decât bine. Ei îl vor suna pe șeful CIA Burns din SUA și vor planifica eliminarea lui Putin. Putin se teme mai mult de loviturile date de propriul popor decât de cele ale ucrainenilor, care pot fi și ele reale", a declarat opozantul.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria