Un fost fotomodel Playboy l-a ucis pe bărbatul care o întreținea pentru că nu-i mai dădea bani

Un fost fotomodel Playboy l-a ucis pe bărbatul care o întreținea pentru că nu-i mai dădea bani

Kelsey Turner, fost fotomodel Playboy, este acuzată de uciderea unui psihiatru în vârstă de 71 de ani, despre care poliția a spus că o ajuta să își plătească facturile. Femeia a ajuns la un acord de recunoaștere cu organele legii după ce și-a recunoscut vinovăția.

Fotomodel Playboy, acuzat pentru uciderea unui psihiatru în vârstă de 71 de ani FOTO Profimedia

Kelsey, în vârstă de 29 de ani, a fost arestată și acuzată de crimă și conspirație în cazul morții lui Thomas Burchard, din Salinais, California, despre care autoritățile au spus că plătea chiria lui Turner pentru un apartament din Las Vegas.

Cadavrul lui Burchard a fost găsit în portbagajul Mercedes Benz-ului lui Turner, după ce a călătorit în Las Vegas pentru a-i spune că nu-i va mai susține financiar stilul de viață. Psihiatrul a murit în urma unui traumatism la cap produs de un obiect contondent, a declarat poliția, care a găsit mașina abandonată pe un drum din deșert, în apropiere de Lake Mead, după ce iubita de lungă durată a lui Burchard a raportat dispariția acestuia.

Ca parte a acordului de recunoaștere a vinovăției, care a fost încheiat miercuri la tribunalul districtual din Clark County, Turner a pledat vinovată de crimă de gradul doi. Celelalte acuzații cu care se confruntă vor fi respinse atunci când va primi sentința, potrivit acordului.

Înțelegerea specială la care s-a ajuns cu biroul procurorului districtual este ceea ce se numește o pledoarie Alford. Turner și-a putut menține nevinovăția în timp ce pleda vinovată, înțelegând că un juriu ar fi condamnat-o pe baza probelor prezentate de procurori.

Turner a pledat anterior nevinovată la acuzațiile inițiale și a fost reținută în centrul de detenție din Clark County în așteptarea procesului. În prezent, ea urmează să fie condamnată la 10 ianuarie 2023 și riscă între 10 și 25 de ani de închisoare.

Doi complici acuzați de uciderea lui Burchard au încheiat, de asemenea, acorduri de recunoaștere a vinovăției.

Co-inculpatul și fostul iubit al lui Turner, Jon Kennison, a pledat vinovat de crimă de gradul doi și de conspirație, fiind condamnat în iulie între 18 și 25 de ani de închisoare.

O altă coacuzată, Diana Pena, fosta colegă de cameră a fostului cuplu, a pledat vinovată de complicitate la comiterea crimei în 2019 și încă își așteaptă sentința.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte...

2 Uite o chestie care chiar merită citită...

3 A început Coldea să vorbească? / „Sebastian Ghiță este folosit, în prezent, de unii decizionali de la Belgrad și are legături cu o serie de interfețe ec…

4 1.000.000 lei într-un singur an

5 Încă un șef de Poliție „decapitat” de DNA!