Un fost patron din Liga 1 a murit la 68 de ani, la Viena

Un fost patron din Liga 1 a murit la 68 de ani, la Viena

Nicolae Bara a deținut clubul UTA în Liga 1, în perioada 2006-2008, timp în care a finanțat echipa cu aproximativ 6 milioane de euro.

Omul de afaceri a decedat la Viena, unde se mutase, la numai 68 de ani, scrie ziare.com .

Nicolae Bara a patronat și ziarul Sport Total, iar ulterior a pus bazele postului de radio „Sport Total FM”, în anul 2007.

Bara a fost membru în parlamentul României în legislatura 2004-2008.

Nicolae Bara și-a exprimat în urmă cu patru luni dorința de a investi din nou la clubul arădean. „Nu mai sunt la vârsta la care să visez cai verzi pe pereți. Nu pot să pun căruța înaintea calului. Nu am cum să fac strategii până nu înțeleg foarte bine dacă e nevoie de mine într-un fel sau altul. Interesul meu era să văd dacă pot ajuta UTA cumva, nu știu cum, nu am un scenariu prestabilit. Ăsta e singurul meu interes, să ajut UTA. Dacă pot, iar dacă nu mă dau la o parte și rămân în continuare un suporter din umbră care urmăresc fenomenul, dar lăsați-mă să evaluez corect”, spunea la 4 februarie Nicolae Bara, zi în care s-a întâlnit cu Simion Apreutese și Rudi Vizental, doi dintre cei care fac parte din grupul de investitori NextGen.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina