Un fost secretar de stat PSD din Guvernul Dăncilă a devenit șaman într-o junglă din Ecuador!

Un fost secretar de stat PSD din Guvernul Dăncilă a devenit șaman într-o junglă din Ecuador!

Pe vremea Vioricăi Dăncilă a parvenit secretar de stat numit de PSD în Ministerul pentru Românii de pretutindeni. În perioada lui Liviu Dragnea și în cea a lui Victor Ponta a fost șef al PSD R.Moldova. Ne referim la basarabeanul Victor Alexeev, locotenent-colonel de poliție în rezervă, care acum a devenit ”șaman” (da, ați citit bine) într-o junglă din Ecuador, dezvăluie podul.ro .

Anunțul îl face chiar Victor Alexeev, pe Facebook, într-un live puțin spus inedit. Cum puteți remarca în video-ul de mai jos, fostul secretar de stat apare în pielea goală, vopsit și mânjit din cap până-n picioare cu diverse simboluri, insistând că ăsta ar fi ”portul tradițional al vechilor incași” (deși ochiul încadrat de piramidă, desenat copilărește deasupra buricului, n-are nici cea mai mică legătură incașii).

Alexeev prizează în direct ceea ce numește ”tutun amazonian amestecat cu vreo 15 ierburi”, dintre care unele, pe care le enumeră mândru, sunt halucinogene. În limbaj de cartier, Alexeev ”e spart” bine-bine. Și frizura e remarcabilă, spune multe despre ce-i sub ea.

Caraghios e că live-ul lui Alexeev este un apel adresat către PSD (după minutul 12), despre care apreciază că e ”un partid cu oameni excepționali”. Nici mai mult, nici mai puțin, fostul secretar de stat solicită ca PSD să facă lobby pentru el în Parlament, astfel încât România să-i susțină financiar ”proiectul de suflet” pe care intenționează să-l dezvolte în Ecuador: așa-zisul ”Institut de cercetare al prelungirii vieții”, care ar îmbina ”medicina ancestrală din junglă” cu hipnoza. Nu contează că nu-i va da nimeni vreun ban, însă această situație arată de o manieră sugestivă cam care e calitatea umană a cadrelor PSD. Dacă fostul șef al PSD a devenit ”bucătar” online, după o perioadă petrecută la bulău, iată că fostul șef al PSD R.Moldova a ajuns ”șaman” într-o junglă din Ecuador.

338775290_4165746866984027_7153817006376259225_n

De remarcat că Alexeev nu are nici cea mai mică jenă în a insista că el ar fi un vindecător suprem care ar putea vindeca toate bolile incurabile, fiindcă ar fi ajuns la un nivel superior de înțelegere. Și asta chiar nu-i de râs, fiindcă există oameni care îl ascultă pe el (un nimeni în domeniu) și nu pe doctori. Alexeev anunță și că ia în calcul să facă un turneu șamanic în România, pentru a-și prezenta ”programul de vindecare”.

”Eu am trăit deja cinci vieți. Acum, în cursul celei de-a cincea, deja trăiesc alte două vieți, dacă cunoașteți cum decurge timpul. Timpul nu decurge linear, ci decurge în spirală. Uitați-vă la elicea elicopterului lui Da Vinci și veți înțelege cum decurge timpul”, mai debitează Alexeev, cu pretenția că ar da lecții, fără a conștientiza halul fără de hal în care a ajuns.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Sunt șocat, sunt consternat și, în același timp, debusolat” / Dorian Popa, țepuit de milionarul Donca

2 Marius, un tânăr de 29 ani, abia făcuse nunta și aștepta un copil. În noaptea exploziei ținea locul unui coleg

3 „Sunt recunoscătoare pentru această șansă“ / Fiica lui Robert Turcescu a semnat contract cu PRO TV

4 Martina Navratilova a răbufnit în cazul Simonei Halep: „Această suspendare miroase urât!”

5 Farmacistul reținut de DIICOT ar fi lucrat la Catena / Constantin Sonea aproviziona dealerii cu Fentanil și Oxicodonă