Un fotbalist a suferit un stop cardiac pe teren. Tânărul și-a revenit, s-a ridicat de pe targă și a vrut să reintre în meci

Un fotbalist a suferit un stop cardiac pe teren. Tânărul și-a revenit, s-a ridicat de pe targă și a vrut să reintre în meci

Fotbalistul Dragisa Gudelj, de la echipa Cordoba, din Liga a treia spaniolă, a suferit, sâmbătă, un stop cardiac, în timpul unui meci. Acesta a fost resuscitat de medici și și-a revenit, după care a cerut să reintre în joc.

Fotbalistul a cerut să reintre în joc, după ce a fost resuscitat Foto: Captură Twitter

Dragisa Gudelj (25 de ani) s-a prăbuşit pe teren în minutul 11 al meciului dintre Cordoba şi Racing Club Ferrol. Acesta a suferit un stop cardiac. Medicii au intervenit imediat pentru a-l resuscita pe fotbalist, sub privirile îngrozite ale celorlalţi jucători. A fost pus pe targă și transportat către ambulanţă , dar înainte de a fi băgat în aaceasta s-a ridicat și a cerut să reintre în joc.

Arbitrul a luat decizia de a pune capăt meciului, la scorul de 1-1, după acest incident.

A fost dus, până la urmă la Spitalul Universitar Regina Sofia, aflat la o mică distanţă de stadionul Nuevo Arcangel, unde a fost internat și se află sub supraveghere medicală, la terapie intensivă. Fotbalistul se află în stare stabilă, iar în zilele următoare va fi supus unor teste.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...