Un indian "glumeț", trimis acasă de autoritățile aeroportuare germane după ce a spus că soția lui are o bombă

Un indian "glumeț", trimis acasă de autoritățile aeroportuare germane după ce a spus că soția lui are o bombă

Planurile de vacanță ale unei familii din India au fost făcute țăndări atunci când capul familiei s-a apucat să le spună agenților de securitate de pe aeroportul din Munchen că soția sa are o bombă asupra ei, în momentul în care femeia trecea prin dispozitivele de scanare, au anunțat vineri autoritățile aeroportuare germane, informează DPA.

Familia, formată din opt membri, călătorea joi cu avionul de la Mumbai la Budapesta via Munchen. Poliția a anunțat că, în momentul în care soția bărbatului a fost supusă unui test de rutină pentru verificarea de explozibili, soțul ei a spus de mai multe ori că femeia are asupra ei o bombă.

Ulterior, bărbatul în vârstă de 42 de ani a încercat să le explice polițiștilor că a vrut doar să facă o glumă, însă era deja prea târziu pentru el. Indianul a fost trimis cu primul avion înapoi spre casă, în timp ce restul familiei a primit permisiunea să-și continue călătoria.

În plus, indianul a primit un avertisment pentru tulburarea ordinii publice prin proferarea de amenințări pasibile de sancțiuni de ordin penal.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria