Un individ puternic înarmat a fost arestat la Washington în hotelul Trump International

Poliția americană a arestat miercuri un bărbat în hotelul Trump International din Washington, în autoturismul său fiind găsite arme de foc, inclusiv o pușcă de asalt, și a fost astfel împiedicată ''o potențială catastrofă'' în capitala SUA, au anunțat autoritățile locale, transmite AFP.

Sursa foto: www.trumphotels.com

Alertați de omologii lor din statul vecin Pennsylvania, polițiștii din statul Washington DC au arestat în jurul orei 01:00 dimineața în incinta hotelului Trump International pe un anume Brian Moles, în vârstă de 43 de ani.

Clădirea se află la câțiva zeci de metri de Casa Albă și însuși președintele Donald Trump merge uneori la hotelul al cărui proprietar este.

Potrivit șefului poliției din Washington, printre armele găsite în autoturismul suspectului se numără o pușcă de asalt de tipul AR-15, un pistol calibrul 40 și muniții.

La rândul său, primarul Washingtonului, Muriel Bowser, a vorbit despre un ''un incident tulburător'' care a fost însă rezolvat ''rapid și pașnic''.

Secret Service, instituția însărcinată cu protecția președintelui și a personalităților SUA, a confirmat arestarea respectivei persoane ''pentru posesie ilegală de arme de foc''.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cătălin Sindile, unul dintre capii Jandarmeriei de la 10 August, pus sub acuzare pentru orele suplimentare înc…

2 Băsescu în direct către Firea: Cea mai preacinstită fecioară, sunteți putredă de coruptă, nu mai vorbiți de Ni…

3 „Du-te dracului, Erdogan!” / Conflictul dintre Turcia și Grecia ia foc după ce un ziar grecesc l-a înjurat în tu…

4 Cele două fetițe au „un comportament sexual explicit” / Momente șocante trăite de o familie care a luat în plasa…

5 Judecați voi... Acesta este anunțul candidatei PSD la Primăria Capitalei României...