Un irlandez beat a spart sediul Parlamentului duminică noapte și a fost prins de SPP/El a confundat clădirea cu hotelul în care era cazat

Un irlandez beat a spart sediul Parlamentului duminică noapte și a fost prins de SPP/El a confundat clădirea cu hotelul în care era cazat

Update 12.30: Bărbatul care a intrat în Parlament este un cetățean irlandez care venise de la o petrecere și a crezut că Palatul Parlamentului e hotelul în care era cazat, potrivit surselor G4Media

Articol inițial:

Un bărbat a intrat duminică noapte în sediul Parlamentului după ce a sărit gardul și a spart un geam, au declarat pentru G4Media surse judiciare. Poliția Română a confirmat incidentul printr-un comunicat.

Bărbatul, care ar fi consumat alcool, a fost prins de jandarmi și apoi preluat de polițiștii Secției 17 din București, potrivit surselor citate. El este cercetat pentru distrugere și violarea sediului profesional.

Comunicatul Poliției:

În dimineața de 27.12.2021, în jurul orei 04.00, jandarmii ce asigură paza interioară a Palatului Parlamentului au sesizat Secția 17 Poliție, cu privire la faptul că au depistat, în interior, un cetățean, aflat în stare de ebrietate.

Din primele verificări s-a stabilit că acesta ar fi pătruns în curte prin escaladarea gardului, iar, ulterior, ar fi spart un geam și ar fi pătruns în clădire.

Bărbatul a fost condus la Secția 17 Poliție. Sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 se efectuează cercetări, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...