Un jandarm a fost ucis, un pompier şi un alt tânăr, înjunghiați, într-o casă din Brașov. Agresorul și-a tăiat venele

Un jandarm a fost ucis, un pompier şi un alt tânăr, înjunghiați, într-o casă din Brașov. Agresorul și-a tăiat venele

Un scandal pornit din cauza băuturii s-a încheiat cu moartea unui jandarm din Brașov, sâmbătă seara, 25 martie, când patru bărbați din oraș s-ar fi întâlnit la locuința unuia dintre ei și ar fi început să consume alcool.

Petrecerea s-a transformat într-o tragedie după ce unul dintre petrecăreți și-ar fi atacat prietenii, în toiul nopții.

Surse din cadrul anchetei au declarat pentru brasov.net că agresorul i-ar fi atacat cu cuțitul pe cei trei prieteni ai săi. Între ei s-ar fi aflat un pompier din cadrul ISU Brașov, dar și un militar care era angajat la Inspectoratul Județean de Jandarmi din Brașov.

După ce și-a atacat prietenii, agresorul s-ar fi dus spre casă, iar în apropierea blocului în care locuiește și-ar fi tăiat venele de la ambele mâini. Individul a fost găsit de polițiști, dar și de cadrele medicale, în stare de inconștiență și a fost transportat de urgență la Spitalul Județean din Brașov.

Unul dintre bărbații agresați, un jandarm în vârstă de 39 de ani, a murit în urma loviturilor de cuțit.

Celelalte două victime, printre care se află și pompierul angajat la ISU Brașov, au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Anunțul poliției

"Pe timpul nopții, poliţiştii din Brașov au fost sesizati cu privire la faptul că, în urma unui conflict izbucnit pe fondul consumului de băuturi alcoolice, un bărbat i-a agresat pe alți 3 bărbați, aplicându-le mai multe lovituri cu un cuțit.

După săvârșirea faptei, autorul a plecat de la fața locului (curtea locuinței uneia dintre victime) și s-a deplasat în apropierea blocului în care locuiește, unde și-a tăiat venele de la ambele mâini.

În urma leziunilor suferite, una dintre victime (bărbat în vârstă de 39 de ani, jandarm din Braşov), a decedat.

Agresorul, în stare de inconștiență și celelalte 2 victime (dintre care una pompier) au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Din verificările efectuate, a rezultat că agresorul s-a deplasat la imobilul în care se aflau cei 3 bărbați pentru a discuta cu unul dintre aceștia în legătură cu restituirea unei sume de bani, pe care primul i-o împrumutase", se arată într-o informare a Poliţiei.


Citește și:

populare
astăzi

1 Halep face revoluție în regulamentul antidoping. Cine propune schimbarea din temelii a politicii greșite a ITIA

2 VIDEO Imagini dramatice cu gravul accident între două autocare cu peste 60 de persoane și un TIR

3 Imagini care dau de gândit cu CTP...

4 Un fost câștigător de milioane de euro la Loto a murit la doar 51 de ani

5 Farmacistul reținut de DIICOT ar fi lucrat la Catena / Constantin Sonea aproviziona dealerii cu Fentanil și Oxicodonă