Un jurnalist rus de televiziune a fost lovit în față în timp ce era în direct

Un jurnalist rus de televiziune a fost lovit în față în timp ce era în direct

Un reporter de televiziune din Rusia a fost lovit în față de un bărbat, în timp ce transmitea în direct dintr-un parc din Moscova pentru un popular post de televiziune, relatează joi Reuters.

Sursa foto: www.dailymail.co.uk

Jurnalistul transmitea miercuri în direct pentru canalul NTV dintr-un parc plin de foști parașutiști care stăteau la soare, în condițiile în care Rusia a sărbătorit Ziua trupelor aeropurtate. De el s-a apropiat un bărbat robust, cu barbă, îmbrăcat în tricou și pantaloni scurți, care a început să-l înjure.

Jurnalistul, Nikita Razvozzhayev, i-a cerut bărbatului să se îndepărteze. Bărbatul l-a lovit atunci cu pumnul în față pe ziarist și apoi a plecat. Canalul a întrerupt transmisiunea live.

Atacatorul, despre care media ruse susțin că era beat, a fost arestat la scurtă vreme după aceea. Poliția l-a descris drept un suporter de fotbal violent.

Pe social media incidentul a fost pus pe seama parașutiștilor, care în Rusia sunt considerați un grup problematic care bea în locuri publice, se scaldă în fântâni și îi hărțuiește pe trecători, notează Reuters.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...