Un leu doboară un bivol, dar ceea ce face apoi este cu adevărat impresionant - VIDEO

Un leu doboară un bivol, dar ceea ce face apoi este cu adevărat impresionant - VIDEO

Un leu înfometat a atacat un bivol în Parcul Național Kruger din Africa de Sud. Dar cea mai mare provocare a felinei a fost să își ducă prada departe de restul turmei, notează YahooNews.

Un alt bivol din turmă s-a repezit direct la prădător, după cum se vede în imaginile postate marți pe site-ul web dedicat vieții sălbatice Latest Sightings.

Leul s-a retras pentru scurt timp, iar după ce turma de bivoli a plecat el s-a întors după pradă. Acesta a târât carcasa bivolului doborât, prin nisip și tufișuri. Un camion plin de vizitatori a urmărit cu uimire desfășurarea atacului.

Latest Sightings a remarcat că forța de transport a leilor este adaptată de necesitatea de a muta prada departe de alți rivali.

Leii și-au demonstrat anterior capacitatea de a transporta cu ușurință carcase grele pe distanțe mari.

Iar noua înregistrare video împărtășită de ghidul Louis Strauss de la Jock Safari Lodge a arătat foarte clar că, atunci când regele animalelor vrea să mănânce, este dispus să își care prânzul pentru o bună bucată de timp.

„În cele din urmă, leul a reușit să tragă de unul singur carcasa bivolului pe toată albia râului”, a declarat Strauss pentru site. „Apoi a continuat să se hrănească cu mâncarea obținută cu greu la umbra unor tufișuri din apropiere”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cazul Halep ia turnuri dramatice. Verdict schimbat când s-a aflat identitatea jucătoarei, scriu americanii

2 Un mare scandal sexual zguduie Polonia / Un băiat care se prostitua a leșinat la o orgie a unor preoți catolici

3 Florin Călinescu și viața la țară: „Am o gospodărie cu multe animale, dar iedul l-am dat că se ținea de rele“

4 „Apar NUMAI deasupra aglomerărilor urbane” / Olivia Steer spune că prietenii ei s-au îmbolnăvit de enteroviroză de la dârele lăsate de avion pe cer

5 Sports Illustrated publică o informație care dinamitează cazul Halep