Un mare scandal sexual zguduie Polonia/Un băiat care se prostitua a leșinat la o orgie a unor preoți catolici

Un mare scandal sexual zguduie Polonia/Un băiat care se prostitua a leșinat la o orgie a unor preoți catolici

Un mare scandal sexual zguduie Polonia, în care sunt implicați mai mulți preoți catolici care au plătit un băiat care se prostitua. Acesta din urmă a leșinat în timpul unui festin, iar medicii chemați nu au putut interveni din cauza rezistenței clerului, scrie publicația poloneză Gazeta Wyborcza.

Potrivit publicației, locul orgiei a fost ales de clerici a fi Parohia Sfintei Fecioare Maria a Îngerilor din Dombrov Gurnichy. Sursa publicației spune că preoții a decis să invite un băiat care se prostitua la petrecere, iar pentru a îmbunătăți senzațiile, membri clerului au luat pastile pentru potență.

La un moment dat, ”lucrătorul sexuală” a leșinat. Când medicii au ajuns la locul orgiei, nu au putut ajunge la pacient, întrucât clerul s-a opus.

Medicii au fost nevoiți să cheme oamenii legii pentru ajutor.

Procuratura raională Sosnowiec din Polonia sa sesizat deja de acest caz. Anchetatorii au deschis dosar penal pentru neacordarea asistenței medicale unei persoane care avea nevoie de aceasta și cauzarea de vătămări corporale grave. O astfel de faptă se pedepsește cu închisoare de până la trei ani.

Curia Eparhială Sosnovets desfășoară propria anchetă.

"Episcopul ordinar va fi informat despre rezultatele lucrării comisiei. După finalizarea lucrărilor acesteia și stabilirea împrejurărilor incidentului, se vor lua măsurile corespunzătoare, prevăzute de dreptul canonic", se arată în mesaj.

Pompierii polonezi au raportat joi că un incendiu a izbucnit în biserica în care a avut loc orgia. Incendiul a fost stins, nu au fost victime. Mass-media poloneză nu exclude că acest lucru ar putea fi legat de scandalul sexual.


Citește și:

populare
astăzi

1 Citiți, ca să vedeți pe mâinile cui a ajuns România!

2 „Parcă am fi coafeze” / Profesoară, oripilată de cadourile pe care le fac părinții de Sărbători

3 Apropo de războiul din Ucraina, sâmbătă seara, în Târgul de Crăciun din București aveai senzația că ești la Kiev...

4 Cine este interlopul român care l-a transformat pe polițistul care îl păzea în propriul angajat. Apoi, l-a turnat

5 Președintele Bulgariei / Condițiile Austriei pentru primirea României și Bulgariei în „Air Schengen”, inacceptabile