Un marinar român a decedat într-un spital din Bahamas

Un marinar român a decedat într-un spital din Bahamas

Marinarul român A. I. Petru, șef mecanic pe nava Montreal, sub pavilion Liberi, a decedat în noaptea de sâmbătă, 2 ianuarie, în spitalul Doctors Hospital din Nassau, Bahamas, unde fusese spitalizat în noaptea de Anul Nou, cu probleme medicale interne.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Sindicatul Liber al Navigatorilor, marinarul român era în voiaj și, în timp ce nava se afla în apropiere de Bahamas, a reclamat dureri acute în zona ficatului, drept pentru care comandantul vasului a alertat autoritățile și a solicitat preluarea și transportarea șefului mecanic la spital, pe calea aerului.

Din păcate, la două zile după internare, reprezentanții spitalului au anunțat decesul marinarului român, se arată în comunicatul de presă al SLN.

La jumătatea acestei săptămâni, Sindicatul Liber al Navigatorilor a anunțat decesul unui alt marinar, comandant, în vârstă de de 37 de ani, produs în urma unui accident rutier petrecut în incinta portului Penang din Malaezia. În accident a fost rănit ofițerul mecanic, în vârstă de 34 de ani. Cei doi au fost loviți de o mașină de transport marfă din interiorul portului, unde își desfășurau activitatea. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Umbrărescu și-a adus „monștrii” pe șantier să termine cei 10 km lipsă din Autostrada Vestului

4 Document secret rusesc obținut de Washington Post

5 Foarte interesante amănunte...