Un medic de la Casa de Pensii Ilfov a recunoscut că a luat mită de la 13 persoane

Un medic de la Casa de Pensii Ilfov a recunoscut că a luat mită de la 13 persoane

Elena Murgu, medic în cadrul Casei Județene de Pensii Ilfov, a recunoscut în fața procurorilor că a primit sume cuprinse între 100 de lei și 600 de lei de la 13 persoane, pentru eliberarea unor decizii privind capacitatea de muncă.

Elena Murgu a fost pusă sub acuzare de Parchetul de pe lângă Tribunalul București pentru luare de mită, în cazul său fiind luată măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

"Din probele administrate până în prezent a rezultat că, în cursul lunii martie 2017, Murgu Elena, în calitate de medic angajat în cadrul Casei Județene de Pensii Ilfov, a primit sume cuprinse între 100 de lei și 600 de lei de la 13 persoane pentru eliberarea deciziilor medicale asupra capacității de muncă. Persoana în cauză a recunoscut săvârșirea faptelor menționate", se arată într-un comunicat al Parchetului.

Cercetările în acest caz sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Direcția Anticorupție pentru Municipiul București și Județul Ilfov.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”