Un medic de la Casa de Pensii Ilfov a recunoscut că a luat mită de la 13 persoane

Un medic de la Casa de Pensii Ilfov a recunoscut că a luat mită de la 13 persoane

Elena Murgu, medic în cadrul Casei Județene de Pensii Ilfov, a recunoscut în fața procurorilor că a primit sume cuprinse între 100 de lei și 600 de lei de la 13 persoane, pentru eliberarea unor decizii privind capacitatea de muncă.

Elena Murgu a fost pusă sub acuzare de Parchetul de pe lângă Tribunalul București pentru luare de mită, în cazul său fiind luată măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

"Din probele administrate până în prezent a rezultat că, în cursul lunii martie 2017, Murgu Elena, în calitate de medic angajat în cadrul Casei Județene de Pensii Ilfov, a primit sume cuprinse între 100 de lei și 600 de lei de la 13 persoane pentru eliberarea deciziilor medicale asupra capacității de muncă. Persoana în cauză a recunoscut săvârșirea faptelor menționate", se arată într-un comunicat al Parchetului.

Cercetările în acest caz sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Direcția Anticorupție pentru Municipiul București și Județul Ilfov.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Simple zvonuri?

2 VIDEO Sex mistic în temple, dansuri în pielea goală şi spirale yoga

3 VIDEO Voi vedeți ce se întâmplă pe Autostrada A1 Sibiu - Pitești?

4 Scrisoarea asta nu poate fi adevărată! / Ce le-a scris judecătorilor o moldoveancă despre plăcerea sexului desco…

5 Ea este avocata de 26 de ani care s-ar fi sinucis