Un medic s-a vindecat de cancer datorită propriului tratament

Un medic s-a vindecat de cancer datorită propriului tratament

Un medic australian care și-a aplicat propriile cercetări de pionierat privind melanomul la cancerul cerebral incurabil cu care a fost diagnosticat în urmă cu aproape un an nu mai are niciun semn de recidivă, potrivit Sky News .

Profesorul Richard Scolyer, de la Universitatea din Sydney, a declarat că „nu ar putea fi mai fericit” după ce rezultatele unui RMN recent au arătat că nu există niciun semn de recidivă a glioblastomului său.

Publicând această actualizare pe X, profesorul Scolyer, care, alături de Georgina Long, profesoară la Universitatea din Sydney, a fost numit „Australianul Anului”, a declarat: „Nu aș putea fi mai fericit!!!!!”

Profesorul Scolyer, al cărui tratament împotriva melanomului, care a schimbat vieți, este creditat cu salvarea a mii de oameni, a fost descoperit că are o tumoare în iunie anul trecut, după ce a avut o criză în Polonia.

El a devenit primul pacient cu cancer la creier din lume care a beneficiat de imunoterapie combinată înainte de operație, deoarece a folosit pe el însuși fundamentul muncii sale care i-a schimbat viața în cazul melanomului.

Profesorul Scolyer speră acum că tumora nu va reveni, deoarece, potrivit medicului, timpul mediu până la recidivă pentru tumora cerebrală de gradul patru pe care a avut-o este de șase luni, potrivit Sky News.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Olena Zelenska, gest controversat în Serbia. Priviți cum se uită soția președintelui sârb la ea, dar și cum se uită ea la Kuleba!

2 Nu vin vești bune din Ucraina, rușii au pătruns în apărarea de lângă Harkov

3 Rusia, cea mai dementă amenințare la adresa României de când a invadat Ucraina

4 VIDEO Priviți ce face acest soldat ucrainean! / O nouă scenă de film american pe frontul din Ucraina

5 Primul semn major că trebuie să ne pregătim pentru un război lung