Un medic veterinar din Statele Unite a găsit în corpul unui câine nu mai puțin de 21 de suzete

Un medic veterinar din Statele Unite a găsit în corpul unui câine nu mai puțin de 21 de suzete

Un medic veterinar din statul american Oklahoma a avut parte de o surpriză de proporții în timpul unei operații efectuate asupra unui câine care fusese adus la cabinet de stăpânii săi pentru că vomitase o suzetă. El a găsit nu mai puțin de 21 de astfel de obiecte în stomacul animalului, relatează UPI.

Sursa foto: KOKH FOX 25 / Twitter

Potrivit dr. Chris Rispoli de la Gentle Care Animal Hospital din Edmond, un câine din rasa Shar-Pei pe nume Dovey, în vârstă de patru ani, care îi este pacient de când era pui, a fost adus la cabinet, miercuri, de stăpânii săi.

Membrii familiei i-au spus lui Rispoli că au observat recent că Dovey vomita și slăbise, iar patrupedul fusese văzut de bunica nou-născutului lor ducând în gură o suzetă. Până la urmă, cățelușa Dovey a fost adusă la veterinar după ce a vomitat un astfel de obiect, iar familia a început să bănuiască motivul dispariției suzetelor din casă.

Radiografiile inițiale indicau prezența a șapte până la nouă suzete în stomacul câinelui, însă în timpul intervenției chirurgicale Rispoli a îndepărtat nu mai puțin de 21 de astfel de obiecte.

''În 20 de ani (de practică), acesta este cea mai nebunească operație pe care am făcut-o'', a declarat Rispoli pentru postul KOKH-TV.

Medicul veterinar a precizat că speră ca acest caz să constituie un semnal de alarmă pentru proprietarii de câini care trebuie să țină animalele la distanță de obiecte pe care le-ar putea înghiți.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea, dezvăluiri murdare despre Ponta și Hrebenciuc

2 Așa o fi?

3 Dovada că unii dintre procurorii români sunt niște dobitoci / Cazul italianului „înșelat” de o gorjeancă

4 Expo-nuri în Poliția Română?

5 „Zeiţa Mamă” a unei secte din SUA a fost găsită mumificată după ce a băut argint coloidal ca leac anti-COVID-1…