Un medic veterinar din Statele Unite a găsit în corpul unui câine nu mai puțin de 21 de suzete

Un medic veterinar din Statele Unite a găsit în corpul unui câine nu mai puțin de 21 de suzete

Un medic veterinar din statul american Oklahoma a avut parte de o surpriză de proporții în timpul unei operații efectuate asupra unui câine care fusese adus la cabinet de stăpânii săi pentru că vomitase o suzetă. El a găsit nu mai puțin de 21 de astfel de obiecte în stomacul animalului, relatează UPI.

Sursa foto: KOKH FOX 25 / Twitter

Potrivit dr. Chris Rispoli de la Gentle Care Animal Hospital din Edmond, un câine din rasa Shar-Pei pe nume Dovey, în vârstă de patru ani, care îi este pacient de când era pui, a fost adus la cabinet, miercuri, de stăpânii săi.

Membrii familiei i-au spus lui Rispoli că au observat recent că Dovey vomita și slăbise, iar patrupedul fusese văzut de bunica nou-născutului lor ducând în gură o suzetă. Până la urmă, cățelușa Dovey a fost adusă la veterinar după ce a vomitat un astfel de obiect, iar familia a început să bănuiască motivul dispariției suzetelor din casă.

Radiografiile inițiale indicau prezența a șapte până la nouă suzete în stomacul câinelui, însă în timpul intervenției chirurgicale Rispoli a îndepărtat nu mai puțin de 21 de astfel de obiecte.

''În 20 de ani (de practică), acesta este cea mai nebunească operație pe care am făcut-o'', a declarat Rispoli pentru postul KOKH-TV.

Medicul veterinar a precizat că speră ca acest caz să constituie un semnal de alarmă pentru proprietarii de câini care trebuie să țină animalele la distanță de obiecte pe care le-ar putea înghiți.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...