Un membru al echipei de filmare a dramei „Fauda”, ucis în Gaza. Avea doar 38 de ani: „Suntem abolut devastaţi”

Un membru al echipei de filmare a dramei „Fauda”, ucis în Gaza. Avea doar 38 de ani: „Suntem abolut devastaţi”

Un membru din echipa de filmare a dramei Netflix „Fauda ”, Natan Meir, a fost ucis în Gaza. Anunțul trist a fost făcut pe contul de Facebook al serialului. Bărbatul, de 38 de ani, era rezervist în Batalionul 697 al Brigăzii 551 din Israel.

Suntem abolut devastaţi să împărtăşim faptul că unul dintre membrii familiei noastre Fauda, Matan Meir, a fost ucis în acţiune în Gaza", a anunţat contul de Facebook al serialului, fără a da alte detalii. „Matan a fost parte integrantă a echipei pentru toate cele 4 sezoane ale serialului Fauda", precizează anunţul.

"Întreaga distribuţie şi echipa de filmare au inima complet frântă de această pierdere tragică. Dorim să transmitem condoleanţele noastre familiei şi prietenilor lui Matan. Fie ca sufletul său să se odihnească în pace”, se arată în mesajul emoționant transmis pe rețelele sociale, relatează Digi 24 .

Actorul principal din serialul „Fauda”, prins sub tirul rachetelor Hamas. Lior Raz încerca să salveze civili VIDEO

Actorul israelian Lior Raz a fost surprins de bombardamentele Hamas în timp ce se afla în orașul Sderot, unde ajuta la evacuarea civililor din calea atacurilor militanților islamiști.

Vedeta serialului de televiziune „Fauda” a postat pe rețelele sociale un video în care apare alături un prieten, adăpostindu-se în spatele unor ziduri în orașul Sderot, în timp ce rachetele Hamas zboară pe deasupra lor.

De data aceasta, atacul cu rachete a fost real. Într-o înregistrare video de 20 de secunde postată luni seara de Lior Raz, actorul se adăpostește în Sderot, orașul din sudul Israelului care a fost bombardat intens de tirurile de rachete Hamas și care a fost invadat de teroriști la începutul atacului.

„Însoțit de Yohanan Plesner și Avi Issacharoff, m-am îndreptat spre sud pentru a mă alătura sutelor de voluntari curajoși de la «Camarazi de Arme” care au lucrat neobosit pentru a ajuta populația din sudul Israelului. Am fost trimiși în orașul bombardat Sderot pentru a extrage 2 familii”, a scris Raz pe X (fostul Twitter).

Serialul tv „Fauda” are ca temă principală chiar lupta serviciilor secrete israeliene cu teroriștii Hamas .

Înainte de a fi actor, Lior Raz a lucrat în serviciile secrete israeliene, într-o unitate antitero.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?