Un mercenar rus care ține în mână craniul unui soldat ucrainean ucis la Azovstal afirmă că „nu poate exista pace” între cele două țări

Un mercenar rus care ține în mână craniul unui soldat ucrainean ucis la Azovstal afirmă că „nu poate exista pace” între cele două țări

Igor Mangushev, un mercenar rus celebru, a fost filmat la un eveniment ținând în mână craniul unui soldat ucrainean ucis la uzina Azovstal din Mariupol. Acesta afirmă că nu poate exista pace între cele două țări și că scopul Rusiei este de a „de-ucrainiza Ucraina”.

Igor Mangushev, mercenar rus, cu craniul unui soldat ucrainean / Foto: Captură Video

În videoclipul postat de NEXTA pe Twitter, Igor arată craniul oamenilor și spune: „Noi suntem în viață, dar acesta a murit deja. Să ardă-n iad. N-a avut noroc”.

Cu toate că Rusia susține că nu este în război, ci doar desfășoară „misiune specială” în Ucraina, mercenarul afirmă contrariul: „Nu suntem în război împotriva unor persoane din carne și oase, ci împotriva unei idei. Ideea unui stat ucrainean anti-Rusia. Nu poate exista pace. Trebuie să dez-ucrainizăm Ucraina, trebuie să ne returnăm pământurile noastre rusești”, a spus acesta.

Igor Mangushev spune că „asta e tragedia soldaților ucraineni” și că lor (rușilor) nu le pasă câți oameni ucid. El subliniază că fiind vorba de un război cu o idee și nu cu un popor, nu are cum să existe pacea, scrie Hotnews.

„Toți cei care poartă această idee trebuie să moară”, a mai spus mercenarul rus.

Mecenarul a fost înrebat dacă acel craniu nu aparține unui civil omorât, iar acesta a negat. „Sigur nu e un civil, chiar noi l-am omorât”.

A înțeles ce înseamnă lumea rusească (Russkiy mir)?”, întreabă o altă persoană râzând.

„Cred că da”, a răspuns zâmbind Mangushev.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro