Un ministru din Guvernul Grindeanu bot în bot cu Soros!

Un ministru din Guvernul Grindeanu bot în bot cu Soros!

Marți, în presa pro-PSD a fost publicată o fotografie de grup în care apar Monica Macovei și George Soros, aceasta constituind în opinia PSD o dovadă a legăturii dintre cei doi. Noi vă prezentăm astăzi o fotografie în care apare un ministru al Guvernului alături de George Soros. Este vorba de Gabriel Petrea, ministrul pentru consultare publică și Dialog Civic, scrie  Curentul.info .

Mai mult, acest Petrea este șeful tineretului PSD. Impus de Dragnea în această funcție.

Preluând logica jurnaliștilor ProPSD, aceasta este „dovada că cei doi sunt apropiați”. Victor Ponta a preluat și el fotografia pe pagina sa de Facebook deși, pe când era prim-ministru, Victor Ponta s-a întâlnit și el în secret, fără ca acest lucru să fie consemnat pe agenda oficială a premierului, cu miliardarul George Soros. Informația a fost confirmată, cu greu, chiar de Victor Ponta care a bâlbâit o explicație cum că ar fi discutat cu George Soros și cu Damian Drăghici (actual europarlamentar PSD) programele pentru romi.

Întâlnirea a avut loc în 11 martie 2014. Oficial, George Soros, președintele Fundației pentru o Societate Deschisă a vizitat împreuna cu Gabriel Petrea, viceprimarul PSD al Sectorului 6, la acel moment, Remus Pricopie ministrul Educației, Mihnea Costoiu ministrul PSD al Cercetării și fost turnător la Securitate sub numele Iulian încă de când era la liceu, Ciprian Necula, ulterior numit de PSD secretar de stat la MFE, Asociația Romano ButiQ, condusă de Necula atunci, la sediul din cartierul Giulești-Sârbi, în spațiul în care se lucra la înființarea primului Muzeu al Culturii Romilor din România în Sectorul 6.

Însă guvernul Ponta a fost mult mai infiltrat de Soros decât atât: Soros i-a plătit purtătorului de cuvânt al guvernului Ponta, Mirel Palada și actual candidat PRU o bursă de studii (vă dați seama ce sumă enormă!!!!) în Statele Unite pe care clovnul de Palada o justifică pentru că era un student sărac de parcă ceilalți primiseră burse, bogați fiind.

Și PSD-ista Corina Crețu s-a întâlnit cu George Soros.

Nu putem decât să concluzionăm așa cum ne-au învățat pesediștii: Soros controlează guvernul României prin Petrea și Comisia Eropeană prin Crețu.






Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro