Un nou protest este anunțat pentru sâmbătă seară, la ora 18:00, în Piața Victoriei: Nu plecăm, până nu plecați

Un nou protest este anunțat pentru sâmbătă seară, la ora 18:00, în Piața Victoriei: Nu plecăm, până nu plecați

Mai multe asociații civice au anunțat pe Facebook un nou protest pentru sâmbătă la ora 18:00 în Piața Victoriei. Manifestația se vrea a fi o replică la violențele care au avut loc vineri seară între jandarmi și protestatari și are drept motto „Nu plecăm, până nu plecați”.

”PSD-ALDE a arătat aseară că legitimitatea lor se impune prin violență asupra cetățenilor. Pentru că vrem să ne exprimăm liber, pentru că vrem să fim auziți și pentru că vrem să rămânem liberi, ne vedem din nou în Piața Victoriei. Nu ne intimidați, nu ne este frică, puterea suntem noi! Plecați până nu omorâți pe cineva!”, se arată în mesajul asociațiilor civice care cheamă la protest.

Postarea comunității Corupția Ucide:

”Jandarmeria a tras împotriva propriului popor!

Așa arată România sub guvernarea Ciumei Roșii... oamenii făceau apel către Armată să vină și să-i apere. Da, așa arată România anului 2018 unde PSD-ul, acest PARTID neo-comunist folosește o Instituție a Statului ca pe propria Gardă Pretoriană.

Ieri în București era o atmosferă de război, peste tot se puteau auzi explozii, iar oameni nevinovați și paznici erau gazați, împrăstiați cu tunuri cu apă și bătuți cu bestialitate de oameni în uniformă. Avem peste 450 de răniți, nu știm câți reținuți.

Astăzi vom ieși din nou, pentru LIBERTATE, pentru ROMÂNIA! NU SCĂPAȚI!

Plecați până nu moare cineva!”


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...