Un nou record pentru cel mai mare dans de roboți simultan, în China (FOTO)

Un nou record pentru cel mai mare dans de roboți simultan, în China (FOTO)

Peste 1.000 de roboți au dansat sâmbătă timp de un minut în provincia Shandong din estul Chinei, stabilind un nou record mondial Guinness pentru cel mai mare dans de roboți simultan, informează Xinhua.

În total 1.040 de roboți, fiecare de 43,8 centimetri înălțime, și-au început dansul sincronizat în districtul Huangdao din orașul Qingdao, și 1.007 dintre ei au finalizat provocarea.

Recordul anterior a fost stabilit în luna februarie de 540 de roboți, în orașul Shenzhen din sudul Chinei, a declarat Wu Xiaohong, un notar al Guinness World Records.

Wu a spus că roboții care au căzut sau s-au oprit înainte de a marca un minut nu au fost luați în considerare pentru rezultatul final.

Un reprezentant al firmei care a fabricat roboții a declarat că cea mai mare provocare pentru controlul de la distanță al acestora este interferența de frecvențe radio, cum sunt cele de la telefoanele mobile sau dispozitive Bluetooth. El a spus că tehnologia de criptare folosită de companie evită această interferență.

AGERPRES
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Beatrice Mahler, primul medic care recunoaște oficial adevărul: Sunt 20.000 de cazuri pe zi, de 4 ori ma…

2 VIDEO Scursura TV / Dana Budeanu mai avea puțin și-l masturba live pe Ciutacu, de „indignare”

3 Rusia și SUA trimit nave de război în Marea Neagră. Kremlinul amenință cu război „pe scară largă”

4 Corectă întrebare pune Liviu Avram după scandalul regizat de directorul PSD de la Foișor

5 Așa o fi?