Un pachet exploziv a fost găsit în sediul Ministerului de Finanțe german

Un pachet exploziv a fost găsit în sediul Ministerului de Finanțe german

Un pachet ce conținea un 'amestec exploziv' a fost descoperit miercuri în sediul din Berlin al Ministerului de Finanțe german, transmite AFP.

Pachetul a fost descoperit la biroul poștal al ministerului și conținea un 'amestec exploziv (...) folosit frecvent în producerea de material pirotehnic', a indicat poliția din Berlin.

Dacă ar fi fost detonat, acel amestec putea provoca 'răni considerabile' persoanelor din apropiere, mai afirmă poliția, care încearcă acum să determine proveniența respectivului obiect.

După ce a fost sesizată prezența acelui pachet suspect, biroul poștal al ministerului a fost evacuat. La fața locului s-a făcut o 'radiografie' a obiectului, care însă nu a permis determinarea conținutului, astfel că pachetul a fost transportat într-o locație securizată unde s-a confirmat că era vorba despre o substanță explozivă.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu