Un pacient periculos dintr-o clinică de psihiatrie, ucis într-o intervenţie a poliţiei la Bruxelles

Un pacient periculos dintr-o clinică de psihiatrie, ucis într-o intervenţie a poliţiei la Bruxelles

Un pacient al unei clinici de psihiatrie, considerat periculos, a fost ucis marţi, la Bruxelles, în timpul unei intervenţii a poliţiei, ancheta acestui caz fiind încredinţată comitetului P ("poliţia poliţiei"), a anunţat parchetul din capitala belgiană.

Poliţia a fost chemată la faţa locului marţi, în jurul orei 10:00, "pentru un pacient descris ca agresiv şi pe care personalul nu îl putea gestiona", a precizat parchetul într-un comunicat, citat de Agerpres.

Potrivit primelor elemente ale anchetei, bărbatul în vârstă de 49 de ani "ar fi avut asupra sa o armă albă", iar " starea sa de agitaţie " a necesitat chemarea de întăriri de către prima patrulă trimisă la faţa locului.

"În cursul operaţiunilor, poliţiştii care au intervenit au fost nevoiţi să facă uz de armele de serviciu", a precizat aceeaşi sursă.

Pacientul "a fost împuşcat în braţ şi apoi în abdomen". Numărul focurilor de armă trase nu a fost precizat.Bărbatul "a fost dus direct la spital unde a şi murit din cauza rănilor suferite în jurul orei 11:30", a adăugat parchetul.

Tragedia a avut loc în clinica de psihiatrie Fond'Roy din Uccle, o comună bogată din Regiunea Capitalei Bruxelles.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro