Un pasager atacă cu violență un însoțitor de zbor și îi dă un pumn în cap VIDEO

Un pasager atacă cu violență un însoțitor de zbor și îi dă un pumn în cap VIDEO

Un bărbat a atacat cu violență un însoțitor de zbor al companiei American Airlines și i-a dat un pumn în cap în timp ce acesta se afla cu spatele. Care este motivul halucinant pentru care a făcut acest lucru.

Pasagerul violent a atacat un însoțitor de zbor FOTO Captură video/YouTube

Un videoclip devenit viral în rețelele sociale arată cum pasagerul violent s-a apropiat de însoțitorul de zbor și l-a lovit din spate.

Ceilalți pasageri au fost șocați și au ajutat echipa să-l rețină pe agresor, care a fost arestat la aterizarea pe Aeroportul Internațional Los Angeles, potrivit New York Post . Identitatea lui nu a fost dezvăluită, dar agresorul riscă până la 20 de ani de închisoare.

Incidentul a avut loc miercuri, 21 septembrie, în timpul unui zbor al companiei American Airlines, de la San José del Cabo (Mexic) la Los Angeles.

Pasagerul a fost supărat și a devenit violent pentru că însoțitorul de zbor i-a spus să nu folosească toaleta de la clasa întâi.

A început să țipe la el, iar însoțitorul de bord s-a întors și a plecat, cred că avea de gând să meargă să facă ceva. Dar, în timp ce se îndepărta, tipul a sărit de pe scaun și l-a lovit cu pumnul, din spate. A fost total neprovocat“, a declarat un pasager.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mii de apeluri ale soldaților ruși au fost interceptate: „Ni s-a dat ordin să ucidem toți civilii” / „Putin e un prost”

2 China, pivotul care ar putea fi cheia în criza nucleară. SUA fac încă o încercare pentru a-l aduce pe Putin cu picioarele pe pământ

3 Erdogan îi dă o lovitură subtilă lui Putin: Turcia schimbă strategia față de Rusia

4 Marele joc strategic / Ce armă susține Rusia că are împotriva Occidentului. Țările cheie și rolul Chinei

5 Rusia este pe cale să sufere o mare înfrângere în „buzunarul” Lyman. Panică în rândul bloggerilor și corespondenților militari ruși