Un pasager atacă cu violență un însoțitor de zbor și îi dă un pumn în cap VIDEO

Un pasager atacă cu violență un însoțitor de zbor și îi dă un pumn în cap VIDEO

Un bărbat a atacat cu violență un însoțitor de zbor al companiei American Airlines și i-a dat un pumn în cap în timp ce acesta se afla cu spatele. Care este motivul halucinant pentru care a făcut acest lucru.

Pasagerul violent a atacat un însoțitor de zbor FOTO Captură video/YouTube

Un videoclip devenit viral în rețelele sociale arată cum pasagerul violent s-a apropiat de însoțitorul de zbor și l-a lovit din spate.

Ceilalți pasageri au fost șocați și au ajutat echipa să-l rețină pe agresor, care a fost arestat la aterizarea pe Aeroportul Internațional Los Angeles, potrivit New York Post . Identitatea lui nu a fost dezvăluită, dar agresorul riscă până la 20 de ani de închisoare.

Incidentul a avut loc miercuri, 21 septembrie, în timpul unui zbor al companiei American Airlines, de la San José del Cabo (Mexic) la Los Angeles.

Pasagerul a fost supărat și a devenit violent pentru că însoțitorul de zbor i-a spus să nu folosească toaleta de la clasa întâi.

A început să țipe la el, iar însoțitorul de bord s-a întors și a plecat, cred că avea de gând să meargă să facă ceva. Dar, în timp ce se îndepărta, tipul a sărit de pe scaun și l-a lovit cu pumnul, din spate. A fost total neprovocat“, a declarat un pasager.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia