Un pasager care zbura la clasa business a comandat mâncare vegană și spune că a fost „jignit“ cu o banană și bețișoare chinezești

Un pasager care zbura la clasa business a comandat mâncare vegană și spune că a fost „jignit“ cu o banană și bețișoare chinezești

Kris Chari a declarat că a rezervat un zbor la clasa business de la Jakarta, Indonezia, la Tokyo. Zborul era programat să dureze mai mult de șapte ore.

Banana, mâncarea vegană primită de un pasager pe avion

Pe timpul zborului, au existat două servicii de masă în timpul zborului: primul a fost o gustare și o răcoritoare ușoară servită după decolare, iar al doilea a fost prânzul, a declarat un reprezentant al Japan Airlines pentru Insider.

Opțiunea de gustare pentru pasagerii non-vegani a constat în ton prăjit cu o salată de vinete în stil marocan, brânză cu salsa de portocale și o baghetă, conform meniului companiei aeriene și experienței lui Chari.

Chari a declarat pentru Insider că se aștepta să primească echivalentul a ceea ce li s-a servit pasagerilor non-vegani ca gustare, cum ar fi un sandviș, o salată, brânză vegană sau o baghetă.

"În schimb, mi s-a servit o singură banană", a spus el. Chari a spus că a vorbit cu o însoțitoare de bord și a fost "sincer, destul de șocat" să afle că banana a fost o masă oferită de serviciul de catering.

"Este puțin jignitor să fii servit cu o singură banană în timp ce altora li se oferă un meniu mult mai substanțial și mai gustos ", a spus el. "Pare deosebit de important având în vedere creșterea numărului de vegani și vegetarieni."

Un reprezentant al Japan Airlines a declarat pentru Insider: "Ne cerem scuze pentru că nu am reușit să răspundem așteptărilor".

Persoana a confirmat că opțiunea de gustare și răcoritoare pentru toate mesele speciale de pe acest zbor a fost o banană.

"Vom continua să răspundem meniurilor noastre în funcție de interesul tot mai mare și de nevoile diverse ale clienților care solicită mese speciale, inclusiv de feedback-ul valoros al acestui client", a declarat persoana respectivă.

Chari a spus că a doua masă vegană pe care a primit-o a fost spaghete. Opțiunile de prânz pentru pasagerii non-vegani care au zburat în februarie au inclus o omletă cu brânză, ratatouille și un cârnat de pui în "Meniul occidental" și somon la grătar în "Meniul japonez", conform site-ului companiei aeriene.

O "masă vegetariană" este listată la meniurile speciale de masă pe site-ul Japan Airlines și prezintă o imagine de probă cu boluri de salată, o baghetă, un sorbet halal și un fel de mâncare de orez mai mare.

Alte companii aeriene au fost analizate pentru că nu au oferit opțiuni alimentare vegane substanțiale. De exemplu, un pasager Air Canada a declarat că însoțitorii de bord i-au oferit inițial doar apă în timpul unui zbor de 10 ore de la Frankfurt la Toronto, a relatat anterior Insider.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”