Un pisoi a parcurs 500 de kilometri în spatele barei de protecție a unei mașini

După ce a auzit un discret "miau", Nick Grimmer a descoperit un pisoi ascuns după bara de protecție a mașinii sale, pe care l-a botezat Tiger și l-a adoptat, scrie metronews.fr.

Sursa foto: www.mirror.co.uk

Locotenentul Nick Grimmer, pilot de elicopter britanic al Royal Naval Air Station, se întorcea din vacanță. La ieșirea din aeroportul din Birmingham (Anglia), și-a recuperat mașina și a plecat spre Cornwall (sud-vestul țării), unde se află baza sa.

Când a ajuns, a auzit un "miau" foare slab, dar nu a știut de unde vine zgomotul. S-a uitat cu atenție la mașină și a găsit un pisoi ascuns după bara de protecție din față. Numele de Tiger i-a venit în mine fiindcă locotenentul face pare din escadronul de elicoptere "The Flying Tigers".

"Am chemat câțiva ingineri să mă ajute să dezmembrez mașina", a spus el în The Mirror, care a și făcut o serie de fotografii minunate cu pisica. Atunci a găsit animalul tigrat. "Nu am întârziat niciodată la serviciu. Nu aveam altă soluție decât să îmi iau micul prieten cu mine", a adăugat el. Piloții bazei i-au pus imediat un nume, interesându-se însă dacă îl caută cineva.

"Suntem foarte fericiți că Tiger este mascota noastră. La urma urmelor, este o tradiție pentru unitățile din Royal Naval să aibă pisici la bord", a spus comandantul șef al bazei, Brendan Spoors.

"Ca să găsim proprietarii, echipele au lansat Operațiunea Tiger Pisoiul. Cu ajutorul rețelelor de socializare, sperăm ca misiunea noastră să fie încununată de succes până la sfârșitul săptămânii", a spus comandantul. El a precizat că acest lucru ar trebui să aibă loc cât mai repede, deoarece piloții trebuie să se alăture restului escadronului, care va pleca de la o bază din Marea Baltică spre Marea Mediteraneană.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Au 7 jeguri comuniste mai multă putere decât poporul român? Ce jocuri străine României fac acești nenorociți?

2 Sebastian Lăzăroiu / Dorneanu, omul lui Putin în România, tocmai a rescris Constituția României, fără referendu…

3 VIDEO „Mă doare în pulă pe mine. Nu mor caii când vor câinii“ / Acesta este PSD, oameni buni! Director de instit…

4 Amănunt important: Noul coronavirus este sensibil la temperaturile ridicate! / Rafila: Când se va încălzi, răspâ…

5 În brațele cui va exploda Lebăda Neagră?

recomandări

Te ia DNA: Vasile Blaga

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Da, pisica asta chiar există