Un politician britanic a demisionat din Guvern după ce s-a îmbătat în club şi a pipăit oameni: „M-am făcut de râs”

Un politician britanic a demisionat din Guvern după ce s-a îmbătat în club şi a pipăit oameni: „M-am făcut de râs”

„Aseară am băut mult prea mult. Cred că ceea ce trebuie făcut în aceste circumstanţe este ca eu să demisionez din funcţie. Îţi datorez ţie şi oamenilor cărora le-am provocat supărare, să fac acest lucru... A fost onoarea vieţii mele să servesc în guvernul Majestăţii Sale", a scris politicianul în scrisoarea adresată premierului Boris Johnson, scrie BBC .

Aceeaşi sursă scrie că mai mulţi martori au declarat că politicianul a fost văzu „extrem de beat” la Carlton Club, clubul membrilor Partidului Conservator din Londra.

Ziarul The Sun a fost primul care a scris despre demisia lui Chris Pincher şi a spus că politicianul ar fi pipăit doi bărbaţi. Mai mulţi colegi de partid au contactat biroul de conducere al conservatorilor pentru a se plânge de comportamentul lui Pincher, potrivit ziarului.

Zeci de persoane se aflau miercuri seara în clubul privat, inclusiv alţi parlamentari, miniştri, oficiali şi persoane care lucrează în domeniul relaţiilor publice, potrivit BBC.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mii de apeluri ale soldaților ruși au fost interceptate: „Ni s-a dat ordin să ucidem toți civilii” / „Putin e un prost”

2 China, pivotul care ar putea fi cheia în criza nucleară. SUA fac încă o încercare pentru a-l aduce pe Putin cu picioarele pe pământ

3 Erdogan îi dă o lovitură subtilă lui Putin: Turcia schimbă strategia față de Rusia

4 Marele joc strategic / Ce armă susține Rusia că are împotriva Occidentului. Țările cheie și rolul Chinei

5 Rusia este pe cale să sufere o mare înfrângere în „buzunarul” Lyman. Panică în rândul bloggerilor și corespondenților militari ruși