Un polițist de la penitenciarul Arad a fost găsit împușcat în postul de control

Un polițist de la penitenciarul Arad a fost găsit împușcat în postul de control

Un polițist de penitenciare aflat în serviciu la penitenciarul Arad a fost găsit împușcat într-unul din  posturile de control ale închisorii, transmite Administrația Națională a Penitenciarelor. Incidentul a avut loc în cursul nopții de sâmbătă  spre duminică, scrie G4Media .

”Duminică, 20.10.2019, în jurul orei 0400, un polițist de penitenciare aflat în serviciu, angajat al Penitenciarului Arad, a fost găsit împușcat, în Postul Control 2 al unității. Personalul penitenciarului a solicitat, de îndată, sprijinul unui echipaj SMURD, la sosirea echipajului medical fiind constatat decesul. Concomitent, a fost informat Inspectoratul de Poliție al Județului Arad, în vederea efectuării cercetărilor specifice la fața locului”, se arată într-un comunicat al ANP.

Deocamdată nu se știe dacă este vorba de un accident sau de o sinucidere. ”Precizăm că polițiștii de penitenciare sunt evaluați psihologic periodic, precum și ori de câte ori este necesar, ultima evaluare psihologică fiind efectuată, în cazul de față, la data de 06.11.2018. Polițistul de penitenciare era angajat în sistemul penitenciar din anul 1999, îndeplinindu-și cu responsabilitate și profesionalism atribuțiile de serviciu”, susțin cei de la ANP.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”