Un polițist saudit a fost ucis și alți șase răniți într-un "atac terorist" (Ministerul de Interne de la Riad)

Un polițist saudit a fost ucis și alți șase răniți într-un "atac terorist" (Ministerul de Interne de la Riad)

Un polițist saudit a fost ucis și alți șase au fost răniți joi într-un atac asupra patrulei lor, în estul Arabiei Saudite, unde se concentrează minoritatea șiită din regat, au indicat autoritățile, preluate de AFP.

Un "dispozitiv exploziv" a vizat patrula, ucigând un polițist și rănind alți șase, într-un "atac terorist", a indicat Ministerul de Interne de la Riad, într-un comunicat publicat de agenția SPA.

Cei șapte polițiști patrulau în sectorul Almosara unde sunt semnalate constant tulburări în jurul unui proiect de dezvoltare a unui vechi cartier.

Acesta este cel mai recent incident armat petrecut în regiunea Qatif, unde s-au înmulțit actele de violență în ultimele săptămâni.

Marți, un polițist a fost ucis și alți trei au fost răniți în aceeași regiune.

Estul Arabiei Saudite este regulat scena unor violențe atribuite de autorități "elementelor teroriste" sau traficanților de droguri.

AGERPRES/ (AS — editor: Vicențiu Purcărea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Ucrainenii l-au aruncat în aer pe Krikulenko, fost deputat de Donețk, cu clubul său de noapte cu tot

2 E oficial! Gata, i-au izolat! 20.000 de soldați ruși sunt înconjurați la Herson! Ar putea fi cel mai mare măcel de după cel de-al Doilea Război Mondia…

3 Soldați ruși „eliberați de viață” după ce rezistența ucraineană le-a livrat plăcinte cu otravă de șobolani

4 ULTIMA ORĂ „Tot comandamentul armatei ruse s-a retras din Herson, s-a mutat pe malul stâng al râului Nipru”

5 Dragnea, gest de interlop. În noaptea nunții fiului său, „încins” de o melodie a lui Salam, a scos ceasul de la mână și i l-a dat manelistului...