Un Preafericit și doi Preainfractori. Imagini de COLECȚIE!

Chinuit de o criză cumplită a bolii de care suferă, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Preafericitul Daniel, nu s-a putut deplasa joi la Politehnică, la ora stabilită, pentru a primi titlul de Doctor Honoris Causa al Universității Politehnica din București. Practic, o nouă repriză de adulare reciprocă Daniel-PSD. Având în vedere că Politehnica este moșia cercetaților penal Ecaterina Andronescu și Mihnea Costoiu. Două panarame pesediste de cea mai joasă speță.

Presa a început să vuiască pe la prânz în legătură cu amânarea ceremoniei de la Politehnică. Iar comunicatul BOR, cu explicații care lăsau loc la speculații, a amplificat suspiciunile legate de eveniment. Din nou, pentru a câta oară oare, bietul pacient a fost scos, pe seară, să fie arătat că e viu și că, Doamne Ferește...

Așa se face că după Precizare a Biroului de presă al Patriarhiei Române Referitor la anularea ceremoniei de decernare a titlului de Doctor Honoris Causa al Universităţii Politehnica Bucureşti Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, ceremonie prevăzută pentru ziua de 14 aprilie 2016:

Din motive personale, Preafericitul Părinte Patriarh Daniel nu a putut participa la eveniment, dar exprimă recunoştinţă Universităţii Politehnica pentru acordarea titlului de Doctor Honoris Causa ca simbol al cooperării dintre Universitate şi Biserică.

Am avut, pe seară, un alt Comunicat:

Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, a primit, astăzi, 14 aprilie 2016, titlul de Doctor Honoris Causa al Universității Politehnica din București.

Ceremonia de acordare a titlului academic Patriarhului României a avut loc în Muzeul Patriarhilor din Reședința Patriarhală, în prezența rectorului Mihnea Costoiu și a președintelui Senatului Universității, Ecaterina Andronescu.

Galerie foto și documente
Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a falsificat PSD deficitul bugetar în ultimii 3 ani. Fraților, nenorociții ăștia ne-au amanetat viitorul!

2 Încep să „transpire” primele cifre din sondaje. La PSD se mizează totul pe prezența scăzută

3 PSD, rozătoarea statului român! După fată, Daea și-a angajat și ginerele, printr-un concurs dubios, în ministe…

4 Info / Doliu la PSD! Doar 10% din votanții ProRomânia votează cu Dăncilă! Peste 70% merg cu Iohannis!

5 Ce-o avea asta-n gură, fraților? Priviți-i cum râd, zici că au băut ceai de cânepă...

recomandări

Te ia DNA: ENESCU ION

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Uitați-vă la crocodilul ăsta gigantic!