Un profesor universitar spiona la duș studente cărora le oferea cazare gratuită. Locul în care era montată camera video

Un profesor universitar spiona la duș studente cărora le oferea cazare gratuită. Locul în care era montată camera video

Profesorul, în vârsta de 62 de ani, le oferea cazare gratuită studentelor și le spiona la duș cu o cameră ascunsă, scrie Ziare.com .

În anul 2016 la un seminar pe care l-a susținut la o universitate germană, profesorul elvețian, care era șeful departamentului de cercetare, a prezentat studenților stagii de practică la universități din Țara Cantoanelor.

Oferta expusă a stârnit interesul mai multor studente mai ales că stagiile sunt obligatorii și destul de greu de găsit.

O tânără în vârstă de 20 de ani s-a înscris la unul din stagiile prezentate și a acceptat apoi propunerea de a locui gratuit într-un apartament al profesorului.

În toamna anului 2017, profesorul universitar a plasat în baie o cameră video încorporată într-o periuță de dinți electrică. Mai mult, a aranjat chiar și perdeaua de la duș astfel încât să nu poată fi trasă complet. Bărbatul a instalat o cameră video și în dormitorul unde erau cazate tinerele.

Oamenii legii au descoperit accidental camerele video când au percheziționat casa profesorului deoarece îl anchetau pe unul dintre fiii săi. Polițiștii i-au confiscat laptopul după ce au găsit mai multe înregistrări într-un folder numit “Secret”.

În luna iunie a anului 2022 bărbatul a fost condamnat pentru încălcarea vieții private și trebuie să plătească o amendă în valoare de 4.400 de franci, dar și despăgubiri victimelor.

Tinerele abuzate consideră această pedeapsă drept o “glumă”, având în vedere faptul că acțiunile profesorului au lăsat urme adânci asupra lor.

Profesorul are în continuare dreptul să predea și să lucreze în universități din Elveția și Germania, scrie roelvetia.ch.


Citește și:

populare
astăzi

1 Halep face revoluție în regulamentul antidoping. Cine propune schimbarea din temelii a politicii greșite a ITIA

2 VIDEO Imagini dramatice cu gravul accident între două autocare cu peste 60 de persoane și un TIR

3 Imagini care dau de gândit cu CTP...

4 Un fost câștigător de milioane de euro la Loto a murit la doar 51 de ani

5 Farmacistul reținut de DIICOT ar fi lucrat la Catena / Constantin Sonea aproviziona dealerii cu Fentanil și Oxicodonă