Un purtător de cuvânt adjunct al executivului american părăseşte Casa Albă

Un înalt responsabil al serviciului de presă al Casei Albe, Raj Shah, şi-a părăsit funcţia pentru a lua conducerea braţului de comunicaţie al unui cabinet de lobby, a anunţat luni noul său angajator, informează France Presse.

Raj Shah se alătură astfel mai multor consilieri sau membri ai administraţiei Trump care şi-au părăsit postul de la preluarea mandatului de către preşedintele Statelor Unite în ianuarie 2017.

Citat într-un comunicat al grupului care l-a angajat, Raj Shah s-a declarat "încântat să se alăture" Ballard Media Group, braţul de comunicaţie al Ballard Partners, o firmă de consultanţă în relaţii publice.

El va lucra alături de Jamie Rubin, care a fost purtător de cuvânt al Departamentului de Stat în timpul administraţiei preşedintelui democrat Bill Clinton.

Raj Shah s-a alăturat Casei Albe la învestirea preşedintelui republican şi răspundea din când în când jurnaliştilor în briefingurile de presă.

El "a supravegheat strategia şi comunicaţiile pentru confirmarea de către Casa Albă a judecătorului Brett Kavanaugh la Curtea Supremă a Statelor Unite", a detaliat Ballard Partners.

Numit de Donald Trump, acest magistrat conservator vizat de acuzaţii de agresiune sexuală în timpul adolescenţei, pe care el le-a negat, a fost în cele din urmă aprobat de Senat. Afacerea Kavanaugh a divizat profund societatea americană.

Raj Shah nu este primul membru al comunicaţiilor prezidenţiale care părăseşte Casa Albă în timpul lui Trump.

Sean Spicer, fost purtător de cuvânt al executivului, a fost înlocuit în iulie 2017 de Sarah Sanders. Anthony Scaramucci a fost un efemer director de comunicaţii, în timp ce Hope Hicks a condus acest serviciu între august 2017 şi martie 2018.AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Vela, imbecilule, dă-ți demisia! Îi obligi pe români să stea în casă și le dai amenzi, dar nu vezi ce se întâm…

2 Aici trebuia dat cu tunul, în adevăratul buboi! Termitele bugetare despre care nu vorbește nimeni

3 VIDEO Studiu prezentat de un cunoscut virusolog german: „Nu există virus „viu” pe suprafețe. Nu vă puteți infe…

4 Orban i-a cerut lui Nelu Tătaru să o demită pe Sorina Pintea de la șefia Spitalului Județean Baia Mare

5 VIDEO Studiu / Priviți cum se răspândește virusul COVID de la un simplu tușit ori strănut. Particulele de aeros…

recomandări

Te ia DNA: Iosif-Ionel TOMA

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Mic dejun englezesc