Un purtător de cuvânt adjunct al executivului american părăseşte Casa Albă

Un purtător de cuvânt adjunct al executivului american părăseşte Casa Albă

Un înalt responsabil al serviciului de presă al Casei Albe, Raj Shah, şi-a părăsit funcţia pentru a lua conducerea braţului de comunicaţie al unui cabinet de lobby, a anunţat luni noul său angajator, informează France Presse.

Raj Shah se alătură astfel mai multor consilieri sau membri ai administraţiei Trump care şi-au părăsit postul de la preluarea mandatului de către preşedintele Statelor Unite în ianuarie 2017.

Citat într-un comunicat al grupului care l-a angajat, Raj Shah s-a declarat "încântat să se alăture" Ballard Media Group, braţul de comunicaţie al Ballard Partners, o firmă de consultanţă în relaţii publice.

El va lucra alături de Jamie Rubin, care a fost purtător de cuvânt al Departamentului de Stat în timpul administraţiei preşedintelui democrat Bill Clinton.

Raj Shah s-a alăturat Casei Albe la învestirea preşedintelui republican şi răspundea din când în când jurnaliştilor în briefingurile de presă.

El "a supravegheat strategia şi comunicaţiile pentru confirmarea de către Casa Albă a judecătorului Brett Kavanaugh la Curtea Supremă a Statelor Unite", a detaliat Ballard Partners.

Numit de Donald Trump, acest magistrat conservator vizat de acuzaţii de agresiune sexuală în timpul adolescenţei, pe care el le-a negat, a fost în cele din urmă aprobat de Senat. Afacerea Kavanaugh a divizat profund societatea americană.

Raj Shah nu este primul membru al comunicaţiilor prezidenţiale care părăseşte Casa Albă în timpul lui Trump.

Sean Spicer, fost purtător de cuvânt al executivului, a fost înlocuit în iulie 2017 de Sarah Sanders. Anthony Scaramucci a fost un efemer director de comunicaţii, în timp ce Hope Hicks a condus acest serviciu între august 2017 şi martie 2018.AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Percheziții la clanul interlop Duduianu

2 Pușcărie scrie pe ea! / Un mail trimis de Buzăianu instanței o îngroapă definitiv pe japița lui Băsescu!

3 O dare în gât profi...

4 Așa o fi?

5 ULTIMA ORĂ Rusia a început să-și evacueze ambasada de la Kiev și personalul diplomatic din alte orașe ale Ucra…