Un rapper rus, în vârstă de 27 de ani, s-a sinucis pentru a nu fi luat la război. „Nu sunt pregătit să ucid pentru niciun ideal”

Un rapper rus, în vârstă de 27 de ani, s-a sinucis pentru a nu fi luat la război. „Nu sunt pregătit să ucid pentru niciun ideal”

Un rapper rus s-a sinucis pentru a nu fi recrutat pentru a lupta în războiul din Ucraina, pe fondul unui exod declanșat de mobilizarea parțială haotică dictată de la Kremlin, potrivit dailymail.co.uk, scrie Ziare.com.

Mii de bărbați, femei și copii ruși fug peste graniță în țările vecine, inclusiv Georgia.

Ivan Vitalievich Petunin, care a purtat numele de scenă Walkie, s-a sinucis vineri în orașul Krasnodar, din sudul Rusiei.

Cadavrul său a fost găsit lângă o clădire înaltă de pe strada Congressnaya, după ce muzicianul în vârstă de 27 de ani a înregistrat un mesaj video publicat pe canalul său Telegram în care spunea că nu vrea să omoare pentru niciun ideal.

Petunin, care a servit anterior în armata rusă și a fost tratat într-un spital de boli psihice, le-a spus fanilor săi: „Dacă vizionați acest videoclip, atunci nu mai sunt în viață. Nu pot să iau păcatul crimei asupra sufletului meu și nici nu vreau. Nu sunt pregătit să ucid pentru niciun ideal”.

De asemenea, el părea să se teamă că mobilizarea parțială a lui Putin s-ar putea transforma în curând într-un proiect militar complet, pe fondul afirmațiilor că Moscova intenționează să cheme un milion de oameni.

Peste 194.000 de cetățeni ruși au fugit în Georgia, Kazahstan și Finlanda, de când Putin a anunțat mobilizarea parțială a rezerviștilor pentru a-și consolida trupele în Ucraina.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cum și-a pierdut Mihaela Rădulescu virginitatea

2 VIDEO „Președinta” României, în tandrețuri cu Boureanu la ziua lui Botezatu

3 Andrei Caramitru pune tunurile pe OMV: „Există suspiciuni de sabotare a economiei României și de furt generalizat”

4 Nouriel Roubini / „Se profilează mama tuturor crizelor economice”

5 Rareș Bogdan, noi informații despre intrarea în spaţiul Schengen