Un rinocer alb născut la o grădină zoologică din Anglia, numit Queenie în onoarea Reginei Elisabeta a II-a

Un rinocer alb născut la o grădină zoologică din Anglia, numit Queenie în onoarea Reginei Elisabeta a II-a

Un pui de rinocer alb care a venit pe lume la Cotswold Wildlife Park din Burford, Anglia, a fost numit Queenie în onoarea Reginei Elisabeta a II-a, relatează UPI.



Puiului de rinocer femelă i-a fost dat numele de Queenie cu ocazia sărbătoririi Jubileului de Platină care marchează împlinirea a 70 de ani de când regina Elisabeta a II-a a urcat pe tronul Marii Britanii.



Queenie este cel de-al cincilea pui al părinţilor Monty şi Nancy. Ea este, de asemenea, al nouălea pui de rinocer alb care a venit pe lume la Cotswold Wildlife Park din Burford.



"Ne simţim foarte norocoşi să avem printre noi un nou pui de rinocer femelă, cea de-a cincea născută la rând la grădina noastră zoologică. Toţi rinocerii de aici poartă numele unor oameni foarte speciali şi cred că toată lumea este de acord că 2022 va fi întotdeauna special datorită Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta", a declarat Reggie Heyworth, directorul general al grădinii zoologice.



"M-am gândit că ar putea fi puţin arogant ca noul pui să fie numit Elizabeth, aşa că l-am botezat Queenie. Cred că este un nume perfect pentru o domnişoară rinocer", a mai spus el.



Grădina zoologică a publicat de asemenea un videoclip cu Queenie după ce aceasta a fost eliberată pentru prima dată din incinta în care se afla.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?