Un român băut a dat peste cap zborul Zaragoza-București. Ce a putut să facă: „Nu se putea închide, nici deschide”

Un român băut a dat peste cap zborul Zaragoza-București. Ce a putut să facă: „Nu se putea închide, nici deschide”

Un bărbat băut a reușit să dea peste cap cursa Zaragoza-București, cu puțin timp înainte de decolare. Românul a avariat ușa avionului, încercând să o deschidă cu forța. În aceste condiții, toți pasagerii au fost dați jos din aeronavă, iar zborul a fost reprogramat.

Avionul nu a mai putut decola FOTO Shutterstock

În scurt timp de la incident, cei 224 de pasageri care se pregăteau să călătorească spre București cu un zbor al companiei Wizzair, conform cotidianului spaniol Heraldo.es , citat de stirileprotv.ro, au fost debarcați. Zborul, programat inițial pentru sâmbătă, la ora 09.15, a fost amânat până duminică, la ora 13.20, din cauza pagubelor provocate de un român aflat în stare de ebrietate.

Echipajul aeronavei a cerut imediat intervenția Gărzii Civile pentru a ajuta la evacuarea pasagerilor.

Avionul a fost oprit până la sosirea Gărzii Civile. Când am deschis ușa, aceasta era blocată: nu se putea nici deschide, nici închide. Ne-au spus că trebuie să coborâm pentru a o repara”, a declarat una dintre persoanele care se aflau în avion la Aragón TV.

Fiul meu este în spital, iar soțul meu, care este militar, nu poate sta cu el. Dacă nu zburăm astăzi, nu vom putea zbura până marți”, a spus o altă femeie.

Zborul a fost reluat duminică

Din păcate, avionul nu a putut decola din cauza daunelor provocate, iar călătorii zborului către București au fost cazați în diverse hoteluri din oraș, neavând posibilitatea de a fi îmbarcați pe alte zboruri în aceeași zi.

Cursa a fost reluată duminică din Zaragoza, adică 28 de ore mai târziu. Din motive de siguranță a zborului, 50 de pasageri nu au mai putut să fie îmbarcați și au fost reprogramați pentru alte curse către București. Cu toate că aveau bilet, 50 dintre ei au rămas la sol.

Până în prezent, nu au fost disponibile detalii privind eventualele acuzații sau măsuri luate împotriva cetățeanului român care a cauzat incidentul. Compania Wizz Air nu a oferit încă o declarație oficială cu privire la acest incident.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat