Un român căutat de 12 ani pentru crimă și jaf a fost arestat în Franța

Un român căutat de 12 ani pentru crimă și jaf a fost arestat în Franța

Un român, în vârstă de 44 de ani, căutat de 12 ani pentru comiterea unui jaf în România în timpul căruia a ucis o persoană, a fost arestat joi de poliția franceză în Seine-Saint-Denis, în centrul Franței, potrivit site-ului europe1.fr.

La mijlocul lunii octombrie, autoritățile de la București le-au transmis celor de la Paris o informație potrivit căreia bărbatul se află în Franța. Anchetatorii poliției judiciare franceze l-au localizat rapid pe român și l-au arestat joi dimineață în departamentul Seine-Saint-Denis.

Potrivit Europe 1, poliția franceză a reținut tot joi un bărbat din Bangladesh pe numele căruia exista un mandat de arestare emis de autoritățile britanice.

Bărbatul, arestat în Hauts-de-Seine, este acuzat de violuri și agresiuni sexuale asupra unor fetițe în regiunea Manchester.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...