Un român din Belgia anunță că oferă cazare și transport gratuite familiei medicului Cătălin Denciu pe toată durata tratamentului

Un român din Belgia anunță că oferă cazare și transport gratuite familiei medicului Cătălin Denciu pe toată durata tratamentului

Maximilian Bălașa,  un român stabilit în Belgia, a transmis, printr-un mesaj publicat duminică pe Facebook, că pune la dispoziția familiei medicului Cătălin Denciu un apartament de două camere în care aceasta să se cazeze pe toată durata tratamentului doctorului care a încercat să-și salveze din incendiu pacienții internați la ATI.

Acesta susține că apartamentul în care familia medicului se poate caza se află la 2 kilometri de spital și că le poate asigura, de asemenea, o mașină pentru transport și îi poate ajuta cu traducerea documentelor:

  • ”Rog pe cei din Piatra Neamț care ii cunoaste familia eroului de la Piatra Neamț și care a ales sa înfrunte pericolul punând mai mult pret pe viețile semenilor decât pe a lui , sa ii pună in contact cu mine in cazul in care au nevoie de cazare . Le pot pune un apartament la dispoziție cu 2 camere necondiționat pe toată durata șederii in Belgia . De asemenea ii pot lua de la aeroport, ajuta cu traducerea și pune la dispoziție o mașina pentru a se putea deplasa . Apartamentul se afla la nici 2 Km de spitalul unde este internat . Pot fi contactat la numărul meu de telefon 0032/486946467 sau la nr de telefon 0032/472065052 Jora Cecilia”, a transmis Maximilian Bălașa.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ucrainenii și-au demonstrat din nou superioritatea, au găsit călcîiul lui Ahile al rușilor”

2 ULTIMA ORĂ S-a instalat panica? Rusia şi-a mutat avioanele şi elicopterele din Crimeea!

3 ULTIMA ORĂ Conducerea rusă a Crimeei a părăsit peninsula în urma unui apel venit de la Moscova

4 VIDEO Filmare intimă cu premierul Finlandei, Sanna Marin, apărută pe internet

5 A dat-o în penibil! Loredana Groza s-a fotoșopat până a devenit altcineva!