Un român, la Roma, dezbrăcat pe jumătate, și-a spălat picioarele într-o fântână istorică din capitala Italiei. Ce a pățit

Un român, la Roma, dezbrăcat pe jumătate, și-a spălat picioarele într-o fântână istorică din capitala Italiei. Ce a pățit

Un cetățean român din Italia a fost prins de carabinieri în timp ce-și spăla picioarele într-o celebră fântână istorică din Roma și a fost amendat, relatează publicația Il Corriere della Città .

Fântâna istorică Naiadi, din Piazza della Repubblica, Roma Foto: Pixabay

Joi după-amiază, românul în vârstă de 44 de ani se plimba prin Piazza della Repubblica, iar la un moment dat a decis să-și scoată pantofii și să-și spele picioare în fântâna istorică Naiad, dar nu înainte de se fi uitat totuși un pic de jur împrejur pentru a se asigura că nu sunt prea mulți oameni în apropiere.

Publicația italiană Canale Dieci a relatat că bărbatul era pe jumătate dezbrăcat.

Spectacolul, urmărit de mai mulți turiști, ar fi fost însă observat și oprit de o patrulă de carabinieri, de la Stația Roma Quirinale, care trecea prin zonă.

Carabinierii l-au amendat pe bărbat cu 450 de euro, așa cum prevede regulamentul Poliției Urbane din Roma, și l-au îndemnat să evite repetarea acestui comportament.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /