Un român, la Roma, dezbrăcat pe jumătate, și-a spălat picioarele într-o fântână istorică din capitala Italiei. Ce a pățit

Un român, la Roma, dezbrăcat pe jumătate, și-a spălat picioarele într-o fântână istorică din capitala Italiei. Ce a pățit

Un cetățean român din Italia a fost prins de carabinieri în timp ce-și spăla picioarele într-o celebră fântână istorică din Roma și a fost amendat, relatează publicația Il Corriere della Città .

Fântâna istorică Naiadi, din Piazza della Repubblica, Roma Foto: Pixabay

Joi după-amiază, românul în vârstă de 44 de ani se plimba prin Piazza della Repubblica, iar la un moment dat a decis să-și scoată pantofii și să-și spele picioare în fântâna istorică Naiad, dar nu înainte de se fi uitat totuși un pic de jur împrejur pentru a se asigura că nu sunt prea mulți oameni în apropiere.

Publicația italiană Canale Dieci a relatat că bărbatul era pe jumătate dezbrăcat.

Spectacolul, urmărit de mai mulți turiști, ar fi fost însă observat și oprit de o patrulă de carabinieri, de la Stația Roma Quirinale, care trecea prin zonă.

Carabinierii l-au amendat pe bărbat cu 450 de euro, așa cum prevede regulamentul Poliției Urbane din Roma, și l-au îndemnat să evite repetarea acestui comportament.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Da, este dr. Andrei Nae, lector la catedra de limba engleză, membru în comisia de admitere a Universității București

2 Fotografia cu lectorul universitar îmbrăcat în fustă a împărțit Internetul. Reacția Universității din București și a colegilor acestuia

3 O poveste reală, nu banc! / Citiți și voi, că asta este lumea în mod real, o bombă cu ceas...

4 „Nu mai vreau să fiu asociată sub nicio formă cu numele sau imaginea lui Liviu Dragnea”

5 „România este țară sigură, în Londra ies fără geantă scumpă. În Italia, a spart geamul la Ferrari ca să ia ceasul de la mână”