Un român, specializat în jafuri ca în filme. A dat lovituri de sute de mii de euro în Austria și Danemarca

Un român, specializat în jafuri ca în filme. A dat lovituri de sute de mii de euro în Austria și Danemarca

Un român ajutat de doi complici a dat o spargere la un magazin de bijuterii și a furat bunuri în valoare de jumătate de milion de euro.

Poliție Italia

Potrivit poliției, hoțul de 42 de ani a fost oprit în timpul unui control la Trieste luna trecută. Cu această ocazie, autoritățile italiene au descoperit că bărbatul era căutat în baza a două mandate de arestare europene.

El este acuzat că a furat alte 100 de ceasuri în valoare de 700.000 de euro în Copenhaga. Românul se află în arest la Trieste și așteaptă să fie extrădat în Austria, conform publicației Știri din diaspora.

Furtul a avut loc la 10 februarie 2020, când infractorii au intrat cu un Audi negru în ușa de sticlă a magazinului. Apoi, cei trei, care purtau cagule, au furat 72 de ceasuri de mână de lux, în valoare de jumătate de milion de euro.

Totul a durat trei minute. Ulterior, hoții au băgat bunurile furate în saci de plastic în portbagajul mașinii și au părăsit locul faptei.

ADN-ul hoțului a fost găsit prin analizarea urmelor de la locul faptei. De atunci, bărbatul a fost căutat până când a fost prins în Italia, scrie publicația austriacă express.at. .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ai greșit platforma” / „Bă, ai înnebunit!!! Ați ajuns săraci? / Iubita lui Selly a produs stupefacție în online cu ultimele postări

2 PSD s-a încurcat în propriile combinații cu sindicatele? / Liderii PNL au simțit că Ciolacu are genunchii moi! L-au mandatat pe Ciucă să pună presiune p…

3 VIDEO „Dacă eşti obraznic, te trimit şi în altă parte!” / Reacția unei doctorițe căruia un pacient i-a reproșat că se juca pe telefon în timp ce oamenii…

4 Elita rusă nu mai crede în victorie / „Războiul clanurilor” pentru tronul „țarului Putin” a început

5 VIDEO Din nou panică la granița Rusiei cu Ucraina! / Canalele de Telegram anunță o pătrundere a trupelor de diversiune în regiunea Bryansk