Un soldat rus a fost înjunghiat mortal în Armenia

Un soldat rus a fost înjunghiat mortal în Armenia

Un soldat rus în vârstă de 21 de ani a fost atacat cu un cuțit și ucis în Armenia, au anunțat sâmbătă procurorii armeni și armata rusă.

Incidentul relatat de DPA s-a produs într-un magazin din orașul Gyumri din nord-vest, al doilea ca mărime din țară. Militarul a suferit răni la gât, au afirmat surse oficiale. Un suspect armean în vârstă de 22 de ani a fost reținut. Nu au fost comunicate detalii privind posibilul mobil al atacului.

În Armenia sunt staționați mii de militari ruși, iar forțele de securitate ale Rusiei au o bază la Gyumri. Trupele ruse au fost implicate în două incidente violente în ultimii ani, reamintește DPA: în 2008, doi soldați beți au deschis focul într-o piață și au ucis doi oameni, iar în 2015, un soldat a omorât o familie cu doi copii, în timp ce dormeau.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Mi-a ajuns, nu se va mai repeta aventura” / Cea mai săracă țară din UE, prezentată lumii întregi de un celebru vlogger

2 Un jurnalist spaniol le sugerează românilor și slovacilor „blatul perfect”

3 „Sigur că e mai ieftin decât pe litoralul nostru” / Cât a ajuns să-i coste pe români o masă bună în Grecia

4 Litoralul în comunism / „Mamaia pentru bătrânei, Venus pentru discoteci, iar la Neptun și-ar fi adus Ceaușescu nisip din Sahara”

5 Cine este bătrâna putred de bogată din rețeaua grupării Coldea-Dumbravă. A semnat un contract de consultanță cu avocatul Trăilă