Un sucevean aflat la cules de sparanghel în Germania a murit

Un sucevean aflat la cules de sparanghel în Germania a murit

Un sucevean aflat la cules de sparanghel în Germania și-a găsit sfârșitul în cursul zilei de sâmbătă. Nicolae Bahan avea doar 54 de ani, era din Solca și se afla la o fermă situată la circa 40 de km de Freiburg de aproximativ trei săptămâni. Bărbatul era în Germania împreună cu soția, iar decesul s-a înregistrat sâmbătă, 11 aprilie, relatează  Monitorul de Suceava .

Silvia Bahan, soția bărbatului, a declarat că așteaptă ca medicii legiști germani să-i spună concluziile în ceea ce privește decesul.

”În Germania nu se lucrează pentru că e Paștele. Marți mi s-a spus că voi ști cauzele decesului, dar eu cred că e vorba de inimă. Acum mi s-a spus să stau în cameră și să nu merg la muncă. Am vorbit cu o firmă din Arbore și a spus că se va ocupa cu repatrierea pentru că noi vrem să-l îngropăm acasă. Și firma unde am lucrat cu soțul a promis că ne ajută cu repatrierea”, a mărturisit Silvia Bahan.

Întrebată dacă soțul era suspect de îmbolnăvire cu noul coronavirus, femeia a negat acest aspect și a precizat că acesta nu a prezentat simptome, cum nici ea nu are vreo problemă medicală.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro